Σήμερα στις Αρχές ο νταής παίκτης του Περιστερίου

Εληξε χθες το αυτόφωρο για τον μπασκετμπολίστα Τρέβορ Τόμσον και σήμερα θα εμφανιστεί στους αρμοδίους

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα έχει ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Περιστερίου Τρέβορ Τόμσον, που αναζητούνταν από την Αστυνομία το Σαββατοκύριακο για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του ότι την έσπασε στο ξύλο.

O συνήγορος

Το αυτόφωρο έληξε χθες, και έτσι εκ του ασφαλούς ο συνήγορός

του φέρεται ότι τηλεφώνησε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και εκδήλωσε την πρόθεση του πελάτη του να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον των αρμόδιων Αρχών για να δώσει εξηγήσεις. Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου με καταγωγή από τις ΗΠΑ κατηγορείται πως χτύπησε την 26χρονη σύντροφό του, επίσης Αμερικανίδα και μπασκετμπολίστρια στο επάγγελμα. Οπως έχει γίνει γνωστό, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία. Η γυναίκα κατήγγειλε τον 29χρονο αθλητή για ξυλοδαρμό το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια.

Οι Αρχές τον αναζητούσαν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, όπου αγωνιζόταν η ομάδα του ενάντια στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Τόμσον δεν εμφανίστηκε, δηλώνοντας «ασθένεια», ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπάρχει δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας. Σύμφωνα με την 26χρονη, το περιστατικό σημειώθηκε σε άγνωστη (;) διεύθυνση στην περιοχή του Περιστερίου, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Το ζευγάρι λογομάχησε, ο Τόμσον έπιασε την κοπέλα από τον λαιμό, τη χαστούκισε επανειλημμένα και τη δάγκωσε στην πλάτη. Η ίδια απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές λίγες ώρες αργότερα, με την ΕΛ.ΑΣ. να ξεκινάει έρευνες για τον εντοπισμό του. Η ίδια όμως δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης της τοπικής ομάδας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κοπέλα δόθηκαν πληροφορίες και οδηγίες προκειμένου να λάβει, εάν το επιθυμεί, τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επίσης, δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Panic Button στο κινητό της τηλέφωνο, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά για αυτή τη δυνατότητα, όπως και για τη δυνατότητα μεταφοράς της στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, αλλά και για την προσωρινή φιλοξενία της σε ασφαλή χώρο. Η ίδια, ωστόσο, δεν το επιθυμούσε.

Τον Ιανουάριο του 2022 είχε συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορήθηκε από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό. Η 27χρονη κοπέλα κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο Πορτογάλος αμυντικός είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο και την είχε κλείσει έξω από το σπίτι τους στη Γλυφάδα. Η Αμεση Δράση έφτασε στο σημείο και εντόπισε και τους δύο, οδηγώντας τους στο ειδικό τμήμα για καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας που έχει συσταθεί στον Αλιμο. Οι καταθέσεις διήρκεσαν περίπου 2 ώρες και ο Σεμέδο συνελήφθη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, η οποία αποτελεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος έως τον ορισμό δικάσιμου.

O Σεμέδο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, όντως επρόκειτο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ο Σεμέδο έπιασε την κοπέλα από τον λαιμό και τη χτύπησε στην κλείδα. Ο Σεμέδο είχε συλληφθεί και τον Σεπτέμβριο του 2021, ύστερα από καταγγελία εις βάρος του από 17χρονη για ομαδικό βιασμό, μαζί με έναν Νιγηριανό. Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αλλά με εγγύηση, όπως και ο συγκατηγορούμενός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σήμερα, Αρχές, Περιστερίου,simera, arches, peristeriou