Σάλος για το δάνειο 100.000 € του Πολάκη!
Αλλο ένα επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ του υπουργού και των ΜΜΕ
Σε ανοιχτό πόλεμο βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης με τα ΜΜΕ, με ένα νέο σοβαρό επεισόδιο να ξεσπά με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που αποκάλυψε το δάνειο των 100.000 ευρώ το οποίο πήρε ο αναπληρωτής υπουργός από την Attica Bank. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Πολάκης πήρε πριν από μόλις μερικές ημέρες καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ βάζοντας σε δεύτερη υποθήκη το σπίτι του στα Σφακιά. Το δάνειο είναι σπαστό -ένα 70.000 και άλλο ένα 30.000 ευρώ- και προκαλεί ερωτήματα όχι μόνο επειδή δόθηκε από τη γνωστή -σύμφωνα με την αντιπολίτευση- για τα... φιλοσυριζαίικα αισθήματά της Attica Bank, αλλά και λόγω των ευνοϊκών όρων αποπληρωμής σε βάθος δεκαπενταετίας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που, ως γνωστόν, κομπορρημονεί ότι κατέχει το ηθικό πλεονέκτημα, «σήκωσε το γάντι» απαντώντας στην εφημερίδα μέσω μιας μακροσκελέστατης ανάρτησης στα social media. Αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι έλαβε το δάνειο, υποστήριξε πως η αξία του σπιτιού υπερκαλύπτει την αξία του δανεισμού. Προσθέτει, μάλιστα, ότι δανείστηκε για να καλύψει τις ανάγκες του «πολιτικού και οικογενειακού βίου του». Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί ο ισχυρισμός του ότι ως χειρουργός-εντατικολόγος έβγαζε τα «διπλάσια και τριπλάσια» εισοδήματα από ό,τι σήμερα, δηλαδή -αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μισθός του υπουργού είναι 7.000 ευρώ- έβγαζε 14.000 ή 21.000 ευρώ! Δεν παρέλειψε φυσικά να αφήσει αιχμές και κατά των δανεισμών της εφημερίδας, αλλά και της Μαρέβας Μητσοτάκη.
Το «Πρώτο Θέμα» απάντησε με σκληρή γλώσσα, υποστηρίζοντας πως ο κ. Πολάκης κατάφερε να δανειστεί, σε αντιδιαστολή με τους υπόλοιπους Eλληνες, και επισημαίνοντας τον μισθό των 7.000 που λαμβάνει ως μέλος του υπουργικού συμβουλίου. Στην κόντρα παρενέβη και το Ποτάμι, καλώντας τον κ. Πολάκη να απολογηθεί.
Αν και πράγματι το δάνειο που έλαβε ο κ. Πολάκης προκαλεί, άλλο τόσο προκλητική είναι η στάση κάποιων εκδοτικών συγκροτημάτων και φερέφωνων κομμάτων, που έχουν «φεσώσει» τράπεζες και τα χρέη τους τα πλήρωσαν και τα πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τραγική κατάληξη: Aνασύρθηκαν οι σοροί και των τεσσάρων αγνοουμένων (video)
- Ο νεκρός ηλικιωμένος, το φρεσκοβαμμένο διαμέρισμα, ο ελαιοχρωματιστής και η εξιχνίαση
- Ποιες Αλκυονίδες; Νέος χιονιάς έρχεται την Παρασκευή!
- «Αδιανόητα όσα έκανε ο Γιαννακόπουλος»
- Τον συγχώρεσε που της ακρωτηρίασε τη μύτη και μετά από έναν χρόνο εκείνος τη σκότωσε
- Οι φίλοι που καλύτερα να μην έχεις. (2)
- Ξανά το Σάββατο το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» – Τι γίνεται με το Survivor
- Πετρόπουλος: Θα ανασταλεί η περικοπή στις συντάξεις χηρείας
- Φρίκη στην Αθηνών – Λαμίας: Άνδρας βρέθηκε καμένος και ακρωτηριασμένος
- Παρεμβαίνει η Τράπεζα της Ελλάδος για τα δάνεια του Παύλου Πολάκη
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dimokratianews

- Τελευταία Νέα Dimokratianews
- Ο «Χάνιμπαλ της Θάσου» που άκουγε Μπαχ!
- Εξόντωσαν του Ελληνες αλλά απέτυχαν τα (τρία Μνημονία)!
- Ο «ποιητής» του... «χαρτοκοπτικίνκυ» τράκαρε με τανκς
- Μία κρυφή παγίδα και επτά ρυθμίσεις «αγκάθια» στον νέο νόμο Κατσέλη
- Οδηγός επιβίωσης για ένταξη στο ΕΣΠΑ
- Το πρόβλημα του ανθελληνικού φιλελληνισμού
- Πώς ο Αδωνις «χτίζει» κόμμα εντός της Ν.Δ.
- Το «σκοτεινό» πρόσωπο για τη μισθοδοσία των κληρικών
- Θ. Μωραΐτης – Α. Τόλκας: Οταν τα «ορφανά» του ΓΑΠ «κάρφωναν» τον ΣΥΡΙΖΑ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός ηλικιωμένου στον Πειραιά από το 2013
- ΠΟΑΣΥ: Με δελτίο τύπου του Αρχηγείου ομολογείται η αδυναμία της μη καταβολής δεδουλευμένων νυχτερινών!!
- Βρέθηκε το αυτοκίνητο των αγνοουμένων στην Κρήτη – ανασύρθηκαν δύο σοροί [βίντεο]
- Μπίρα πρώτα και μετά κρασί ή αντίστροφα;
- Χρονοδιάγραμμα 24 αποκρατικοποιήσεων μέσω ΤΑΙΠΕΔ: ΕΛΠΕ, «Ελ. Βενιζέλος» και ΔΕΠΑ στη λίστα
- Αληθινή μαρτυρία σύγχρονου θαύματος: «Όποιος ασθενής με επικαλεσθεί , Κύριε μου, θεράπευσέ τον»
- Τραγωδία στην Κρήτη – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας
- Συγκαλεί το ΕΣΕΠ με... το καλημέρα
- Αφαίρεση θυρεοειδούς χωρίς τομές και αντιαισθητικά σημάδια στον λαιμό