Σάκης Ρουβάς: Τηρώ απόλυτα όλες μου τις υποχρεώσεις

Σάκης Ρουβάς: Τηρώ απόλυτα όλες μου τις υποχρεώσεις13.06.2018Πρόσωπα

Εδωσε απαντήσεις για τη διαμάχη του

Απάντηση σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του, για οφειλή ύψους 25.000 ευρώ προς την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης Progressive, έδωσε χθες ο διάσημος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.

Από την Αυστραλία,

όπου βρισκόταν για περιοδεία, έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι ως σήμερα έχει υπάρξει απόλυτα συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις του και αφήνει να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση

«Αναφορικά με το δελτίο Τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρία Progressive PR, δηλώνω ότι μέχρι στιγμής ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου» αναφέρει η ανακοίνωση του καλλιτέχνη, η οποία καταλήγει ως εξής: «Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα