Ρίχνει ευθύνες στους δήμους τώρα η Δούρου!

Ρίχνει ευθύνες στους δήμους τώρα η Δούρου!30.07.2018Πρόσωπα

Ρεσιτάλ απόσεισης ευθυνών από τη Ρένα Δούρου που, μετά την προσπάθειά της να πείσει ότι δεν ήταν δική της ευθύνη η εκκένωση του Ματιού, τώρα επιχειρεί να βγάλει απέξω την ουρά της και για το θέμα των αυθαιρέτων.

Συνειδητοποιώντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει σανίδα σωτηρίας στα πολεοδομικά λάθη, η περιφερειάρχης Αττικής έσπευσε να βγάλει νέα

ανακοίνωση, με την οποία ισχυρίζεται πως η κατεδάφιση των αυθαιρέτων είναι αποκλειστική ευθύνη των δήμων, ισχυριζόμενη λίγο πολύ πως η Περιφέρεια δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τίποτα.

Απούσα

«Η διαδικασία χαρακτηρισμού αυθαίρετων κατασκευών (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Π.Δ. 267/1998) είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών Δόμησης των δήμων (οι οποίες γνωρίζουν τις κατασκευές εντός των ρεμάτων ή των παραρεμάτιων ζωνών) και εκκινεί με τη σύνταξη σχετικών εκθέσεων αυτοψίας από αυτούς» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η κυρία Δούρου θα μείνει στην Ιστορία για το ότι είναι πάντα απούσα κατά τη διάρκεια μιας τραγωδίας, αλλά αναλαμβάνει πάντα δράση κατόπιν εορτής, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον ίδιο της τον εαυτό.

Θέμα χρόνου η αποπομπή του Ψινάκη!

Στενεύει ο κλοιός για τον «μοιραίο» Ηλία Ψινάκη που, υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής, δεν έχει πλέον άλλη λύση από την παραίτηση.

Είναι ενδεικτικό ότι ένα ένα τα στελέχη της παράταξής του τον εγκαταλείπουν, αφού μετά την ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξής του Αναστασίας Παππά παραιτήθηκαν και οι Δήμητρα Λαμπαρού και Βασίλης Τσουπράς, αμφότεροι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαραθώνα.

Υπογραφές

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότεροι από τους μισούς δημοτικούς συμβούλους του Μαραθώνα ζητούν την κεφαλή του Ηλία Ψινάκη επί πίνακι. Μάλιστα, έχουν ήδη συλλέξει τις υπογραφές που απαιτούνται για να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου θα ζητηθεί από τον δήμαρχο η παραίτησή του.

Μετά την παντελή απουσία του τη στιγμή της τραγωδίας αλλά και τα ψέματά του ότι κάηκε το σπίτι του, ενώ αυτό δεν υπέστη παρά ελάχιστες ζημιές, είναι πλέον θέμα χρόνου η απομάκρυνσή του από τον δήμο, αφού ακόμη κι αν δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, η αποπομπή του βρίσκεται προ των πυλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα