Πρόταση από Γερουλάνο για σοσιαλιστική ηγεσία στη νέα Κεντροαριστερά

Πρόταση από Γερουλάνο για σοσιαλιστική ηγεσία στη νέα Κεντροαριστερά10.11.2017Πρόσωπα

Με κείμενό του μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, λίγες μέρες πριν από τις κάλπες για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, τοποθετείται για το μέλλον του συγκεκριμένου

χώρου αλλά και γενικότερα του τόπου.

Το κείμενο φέρει τον τίτλο «Μια νέα σοσιαλιστική πρόταση για την απελευθέρωση του Ελληνα» και μέσα από αυτό επισημαίνει ότι «μια σοσιαλιστική ηγεσία είναι μονόδρομος» και ότι «από την κρίση ή θα βγούμε μαζί ή δεν θα βγούμε καθόλου».

«Κοινός στόχος», υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός, «η δημιουργία μιας κοινωνίας που σέβεται κάθε πολίτη και διασφαλίζει τα δικαιώματά του, που επιτρέπει σε κάθε άνθρωπο να βάζει στόχους και να ολοκληρώνεται, που εκφράζει κοινά οράματα και λειτουργεί συλλογικά για να τα κάνει πράξη».

«Κοινή φιλοδοξία», συνεχίζει ο κ. Γερουλάνος, «η αναγέννηση της Ελλάδας. Η αναγέννηση που θα έρθει όταν το μέλλον που θα χαράξουμε θα είναι πραγματικά δικό μας... Οταν για μια ακόμη φορά νιώσουμε ότι αυτή η χώρα είναι πραγματικά δική μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα