Πώς η απόγονος του Παύλου Μελά «ξεσκέπασε» το «ροζ» σκάνδαλο του Μόργκαν Φρίμαν!

Πώς η απόγονος του Παύλου Μελά «ξεσκέπασε» το «ροζ» σκάνδαλο του Μόργκαν Φρίμαν!04.06.2018Ειδήσεις

Ελληνοαμερικανίδα, μακρινή απόγονος του μακεδονομάχου Παύλου Μελά, είναι ο άνθρωπος που ξεμπρόστιασε την ανάρμοστη συμπεριφορά του Μόργκαν Φρίμαν σε βάρος σειράς γυναικών.

Η 32χρονη Χλόη Μελά, δημοσιογράφος του CNN, δούλεψε επί έξι μήνες μαζί με τη συνάδελφό της Αν Πανγκ, προκειμένου να καταφέρει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς σε βάρος του ηθοποιού. Η ίδια, βέβαια, δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία ως προς την ενοχή του, καθώς είχε πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 80χρονο σταρ.

Η δημοσιογράφος ήταν έξι μηνών έγκυος όταν δέχτηκε προκλητικά σχόλια από τον ηθοποιό, μέρος των οποίων κατέγραψε με την τηλεοπτική κάμερά της στο πλαίσιο συνέντευξης. Στη διάρκεια μιας παρατεταμένης χειραψίας ο Φρίμαν ακούγεται να λέει στη δημοσιογράφο, κοιτάζοντάς την από την κορυφή μέχρι τα νύχια, τη φράση «είσαι για φάγωμα».

Oταν επέστρεψε από την άδεια μητρότητας ζήτησε από τον προϊστάμενό της στο CNN την άδεια να ερευνήσει αν ο Φρίμαν έχει συμπεριφερθεί ανάρμοστα και στο παρελθόν, και, όπως αποδείχτηκε, χτύπησε «φλέβα χρυσού», καθώς ανακάλυψε ότι είχαν υπάρξει πολλές περιπτώσεις. Το ρεπορτάζ της κατέληξε με οκτώ γυναίκες να κάνουν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση από τον Φρίμαν και οκτώ μάρτυρες να υποστηρίζουν τις καταγγελίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα