Οριακά εκτός Βουλής η Ζωή – Ελπίζει στις επόμενες κάλπες

Σκοτσέζικο ντους χθες στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Πλεύση Ελευθερίας, καθώς τον ενθουσιασμό διαδέχθηκε λίγο αργότερα η απογοήτευση!

Αρχικά, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είχε κρύψει τη χαρά της για τα αποτελέσματα των exit polls και την πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων που έδωσε η Singular Logic, καθώς το κόμμα της φαινόταν να συγκεντρώνει 2,6%. Ωστόσο, όταν άρχισε να διαφαίνεται ότι η Πλεύση πιθανότατα δεν θα καταφέρει

την είσοδό της στη Βουλή, τα χαμόγελα άρχισαν σιγά σιγά να σβήνουν.

«Πολύ σύντομα η Ζωή θα είναι στη Βουλή» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και παράλληλα κάλεσε τη νεολαία να στηρίξει την παράταξή της. «Εγώ αισθάνομαι την ανάγκη, γιατί ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αγωνιούν αν μπαίνουμε (σ.σ.: στη Βουλή)… Τους καλώ να είναι κοντά μας, να έρθουν αν θέλουν και στα γραφεία μας. Να ξέρουν ότι χάρη σε αυτούς η Πλεύση Ελευθερίας είχε αυτή την εκτόξευση των τελευταίων ημερών. Το μήνυμά τους ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, χαμόγελο, πείσμα, επιμονή είναι ένα μήνυμα πολύ ηχηρό» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω από τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας, και θα είμαι εδώ, είτε είμαστε αύριο στη Βουλή είτε δεν είμαστε».

Βγαίνοντας χθες το πρωί από το 111ο Δημοτικό Σχολείο, στου Γκύζη, η ίδια είχε σχηματίσει με τα χέρια της μία καρδιά, λέγοντας: «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Με την ψυχή, το μυαλό, την καρδιά μας. Πάμε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη. Σήμερα κάνουμε την αρχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα