Οι χριστιανοί υπό διωγμόν

Την άγια ώρα της Αναστάσεως ο νους ταξιδεύει σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης, όπου διώκονται και υποφέρουν οι εν Χριστώ αδελφοί μας. Οι ισχυροί του κόσμου τούτου πολεμούν εναντίον του αναστηθέντος Ιησού κάνοντας τον βίο αβίωτο σε όσους πιστεύουν σε Εκείνον.

Η μιντιακή, οικονομική, πολιτική εξουσία, όλοι οι φορείς του κατεστημένου καμώνονται ότι ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ελευθερίες των ανθρώπων – αρκεί αυτοί να μην είναι χριστιανοί. Ο χριστιανισμός είναι μια απηνώς διωκόμενη θρησκεία και

οι πιστοί πέφτουν θύματα διώξεων, δολοφονικών επιθέσεων και διακρίσεων, για τις οποίες ουδείς ομιλεί. Η παραγωγή μαρτύρων συνεχίζεται και στις ημέρες μας…

Τα γεγονότα που έχει καταγράψει η ειδησεογραφία αλλά και οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Η Αραβική Ανοιξη μετατράπηκε σε ισλαμικό χειμώνα και άφησε πίσω της συντρίμμια από ιερούς ναούς της χριστιανοσύνης, ενώ έσβησε από τον χάρτη ολόκληρες κοινότητες πιστών. Στη μαρτυρική Συρία, όπου οι χριστιανοί είχαν φτάσει να αποτελούν μέχρι και το 25% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, μετά τον εμφύλιο πόλεμο δεν φτάνουν σε ποσοστό ούτε το 5% του πληθυσμού. Οι «απόντες» εκδιώχθηκαν από τις εστίες τους ή μακελεύτηκαν από τα τέρατα του Ισλαμικού Κράτους.

Ολόκληρη η αφρικανική ήπειρος έχει μετατραπεί σε σφαγείο των ομοδόξων μας, την ίδια στιγμή που οι τάχα ευαίσθητοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σιωπούν και ενισχύουν εμμέσως πλην σαφώς τον αγώνα ισλαμιστών εξτρεμιστών να επιβάλουν με το ξίφος τη δική τους θρησκεία. Το ίδιο σκηνικό, σε διάφορες παραλλαγές και αποχρώσεις, βλέπουμε και στην Ασία, όπου η Κίνα πρωταγωνιστεί προβαίνοντας σε μια σειρά από πογκρόμ εις βάρος όσων πιστεύουν στον Χριστό. Στην Ευρώπη και γενικότερα στον δυτικό κόσμο ο διωγμός των χριστιανών δεν γίνεται ευθέως αλλά με την τήρηση κάποιων προσχημάτων.

Η πίστη μας διώκεται κυρίως από τους μηχανισμούς παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας. Ο δικαιωματισμός, ο αντιρατσισμός, η καταπολέμηση της ομοφοβίας και της ισλαμοφοβίας είναι παραπλανητικές ταμπέλες. Ουσιαστικά αποτελούν ευφημισμούς για την επιβολή της τυραννίας της Νέας Τάξης, στην οποία δεν χωρούν ούτε έθνη ούτε ακμάζουσες χριστιανικές κοινότητες.

Προσπαθούν να ξεριζώσουν τον Χριστό από τις καρδιές των πιστών σαρκάζοντας την πίστη, επιτιθέμενοι στο δόγμα και παρεμποδίζοντας με κάθε τρόπο την άσκηση των λατρευτικών καθηκόντων μας. Ας μην ξεχνάμε ότι στη χώρα μας απαγορεύτηκαν ακόμα και οι κωδωνοκρουσίες και η μετάδοση από μεγαφωνικές εγκαταστάσεις των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από τους ιερούς ναούς, με το πρόσχημα της αποτροπής της μετάδοσης του κορονοϊού!

Ο,τι κι αν κάνουν όμως, ας γνωρίζουν ότι θα ηττηθούν, επειδή απέναντί τους έχουν τον ίδιο τον Θεό και τον πιστό λαό Του.

Πηγή: Οι χριστιανοί υπό διωγμόν - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα