Ο προπονητής του Καναδά είχε ζητήσει νίκη, αλλά οι Κροάτες απάντησαν και… 4-1

Τους προκάλεσε και τον διέλυσαν! Ο προπονητής του Καναδά ζήτησε με σεξουαλικά υπονοούμενα να… διαλύσουν την Κροατία, όμως η δήλωση του γύρισε μπούμερανγκ, μια και οι παίκτες του Ντάλιτς απάντησαν στο γήπεδο με τέσσερα γκολ (4-1).

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο πιστός οπαδός του Καναδά, αφού μόλις στο 2΄ ήρθε το γκολ. Ο Ντέιβις με τρομερή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ

του Καναδά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και το γρηγορότερο σε παιχνίδι των ομίλων του Μουντιάλ ύστερα από αυτό του Ντέμπσεϊ το 2014.

Η ομάδα του Ντάλιτς κυριάρχησε στη συνέχεια, πήρε τα ηνία στο κέντρο, ο Κράμαριτς ήταν παντού και στο 27′ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά, μια και ο Λιβάγια ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο πρώην φορ της ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία στο 36’, όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο Πέρισιτς πέρασε ιδανική μπαλιά στον Κράμαριτς και ο τελευταίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-1. Οι παίκτες του Ντάλιτς έκαναν ό,τι ήθελαν και στο 44’ ήρθε η ανατροπή! Τρομερή ενέργεια του Γιουράνοβιτς και ο Λιβάγια με έξοχο τελείωμα σημείωσε το 2-1.

Οι Καναδοί, αν και βελτιωμένοι από τη μέση και μπροστά, δεν βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν στο β’ μέρος. Αντίθετα, ο κορυφαίος του ματς Κράμαριτς με υπέροχο τελείωμα από σέντρα του Πέρισιτς στο 70′ σημείωσε το 3-1, στέλνοντας εκτός διοργάνωσης τους Καναδούς. Η Κροατία είχε το πάνω χέρι μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε και βρέθηκε πιο εύκολα από ό,τι περίμενε στην κορυφή! Μάλιστα, στο 90’+4′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα: Τρομερό λάθος από τον Μίλερ, ο Ορσιτς βρέθηκε απέναντι από τον Μπόργιαν, πάσαρε στον Μάγερ και αυτός σε ανυπεράσπιστη εστία πέτυχε το 4-1.

Διαιτητής: Αντρές Ματόντε (Ουρουγουάη).

Kαναδάς (Τζον Χέρντμαν): Μπόριαν, Μίλερ, Βιτόρια, Τζόνστον, Ντέιβις, Εουστάκιο (46′ Κονέ), Χάτσινσον (73′ Αντεκούγκμπε), Λαριέα (62′ Χόιλετ), Ντέιβιντ (72′ Καβαλίνι), Λάριν (46′ Οσόριο), Μπουκάναν.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Πέρισιτς (86′ Ορσιτς), Λόβρεν, Κόβασιτς (86′ Μάγερ), Κράμαριτς (73′ Βλάσιτς), Μόντριτς (86′ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Λιβάγια (60′ Πέτκοβιτς), Σόσα, Γκβαρντιόλ, Γιουράνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καναδά, Κροάτες, … 4-1,kanada, kroates, … 4-1