Μητσοτάκης: Στη μάχη και οι «γαλάζιοι» εθελοντές

Μητσοτάκης: Στη μάχη και οι «γαλάζιοι» εθελοντές 24.07.2018ΝΔ

Στη διάθεση της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έθεσε τους εθελοντές της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτό) προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να συνδράμουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή κατά την επικοινωνία που είχε χθες βράδυ με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, όπου, αφού ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, ευχήθηκε οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να θέσουν

τις επόμενες ώρες τις πυρκαγιές υπό έλεγχο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον κ. Καπάκη να επικοινωνήσει μαζί του άμεσα αν κρίνει ότι μπορούν να συνδράμουν εθελοντές, ενημερώνοντάς τον ότι το σύνολο των εθελοντών της Ν.Δ. είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών.

Στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη παρακολουθούν με ιδιαίτερη αγωνία την εξέλιξη των πύρινων μετώπων και προσώρας έχουν αποφύγει αντιπολιτευτικά σχόλια προτού διαμορφώσουν πλήρη εικόνα για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα