Μαρτύρησε η βιολόγος στα χέρια του δολοφόνου

Μαρτύρησε η βιολόγος στα χέρια του δολοφόνου16.07.2019Αστυνομικά

Ενας 27χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είναι ο δράστης του άγριου φονικού της 60χρονης Αμερικανίδας στα Χανιά

Ενας 27χρονος, πατέρας δύο παιδιών και γιος ιερέα, που κατάγεται από το Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά, είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια δαιδαλώδη, παλιά γερμανική πυριτιδαποθήκη, δέκα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο της στο Κολυμπάρι Χανίων! 

Μυστήριο αποτελεί προς το παρόν το κίνητρο του δράστη, καθώς μπορεί ο

ίδιος να ισχυρίζεται ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε, ωστόσο η αγριότητα της δολοφονίας προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ταυτόχρονα, φέρεται ότι έχει παραδεχτεί ότι βίασε την 60χρονη, κάτι που ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τέλος στο θρίλερ της δολοφονίας της άτυχης Αμερικανίδας, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, έβαλε ο ίδιος ο δράστης, ομολογώντας προφορικά το ειδεχθές έγκλημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αγρότης Γιάννης Παρασκάκης, ο οποίος μένει στην Κίσσαμο και φέρεται ότι διαθέτει περιουσία κοντά στη σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι, όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης βιολόγου του Ινστιτούτου «Max Planck» στη Δρέσδη, «λύγισε» από την ανάκριση και παραδέχτηκε πως τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του όταν την είδε να περπατά μόνη της στον δρόμο!

Πάλεψε σθεναρά

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, πέρασε τουλάχιστον δύο τρεις φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο όσο ήταν ακόμα ζωντανή και την έβαλε στο πορτμπαγκάζ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η 60χρονη πάλεψε σθεναρά για τη ζωή της, χτυπώντας τις λαμαρίνες του οχήματος.

Για να τη σταματήσει ο 27χρονος της κατάφερε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι!

Μάλιστα, την αποτελείωσε κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του. Σύμφωνα με την ομολογία του, ο δολοφόνος είναι ηδονοβλεψίας και ένιωσε ακατανίκητη ηδονή στη θέα της καλοστεκούμενης 60χρονης, η οποία ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης στο τάε κβον ντο!

Οπως αναφέρει το flashnews.gr, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης από τα ίχνη του αυτοκινήτου του δράστη, τα οποία βρέθηκαν στην περιοχή όπου είχε κρυφτεί η σορός της 60χρονης, αλλά και από το γεγονός ότι το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στην επίμαχη περιοχή.

Στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός ο οποίος εργαζόταν για τον 27χρονο και υπάρχουν ενδείξεις ότι τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα