Λουτσέσκου έως το 2021 στον ΠΑΟΚ!

Λουτσέσκου έως το 2021 στον ΠΑΟΚ!26.03.2018Ποδόσφαιρο

Τα «κλειδιά»... της ομάδας μέχρι το 2021 δίνει ο Ιβάν Σαββίδης στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αντεπεξήλθε στις δυσκολίες και έβαλε τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού!

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τον περασμένο Αύγουστο, αντικαθιστώντας τον Σέρβο κόουτς Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Εκτοτε ο 49χρονος προπονητής των «ασπρόμαυρων» πέρασε διά πυρός

και σιδήρου, αντιμετωπίζοντας την αμφισβήτηση ουκ ολίγες φορές, τόσο από τους οπαδούς όσο και από τη διοίκηση. Αποκορύφωμα ήταν ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από τη σουηδική Εστερσουντ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Παρ' όλα αυτά, ο πεισματάρης Λουτσέσκου δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, και μάλιστα μέχρι τα συμβάντα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό (25/02) και ΑΕΚ (11/03) θεωρούνταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η αγωνιστική μεταμόρφωση του «Δικεφάλου» με την ενεργοποίηση νεαρών Ελλήνων παικτών (Πασχαλάκης, Πέλκας και Λημνιός) δεν πέρασε απαρατήρητη από του ιθύνοντες του συλλόγου. Ως εκ τούτου, αναμένεται εντός της βδομάδας να πέσουν οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, ενώ ταυτόχρονα οι αποδοχές του Λουτσέσκου θα κυμαίνονται κοντά στα 500.000 ευρώ. Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται η έκδοση της πρωτόδικης απόφασης για τη διακοπή του ματς με την «Ενωση» στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα