ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 23/12/2020

➥ Ο ιός μεταλλάχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα που έφυγε από την Ε.Ε. Η μετάλλαξη βρήκε ξεμοναχιασμένους τους Εγγλέζους αλλά και τους Αφροασιάτες που τείνουν να γίνουν πλειονότητα στην Αλβιώνα και τους κοπάνησε αλύπητα. Εμείς, που κουρνιάζουμε στην ποδιά της Μέρκελ, μένουμε ασφαλείς.

➥ Μεγάλη η δυσαρέσκεια για τα εμβόλια που θα μας στείλει με το… σταγονόμετρο ο «κολλητός» του Κούλη και συμπατριώτης μας Αλβέρτος Μπουρλά.

➥ Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά στις 21 Δεκεμβρίου: «Η Ελλάδα,

παρά την υποτιθέμενη άριστη προσωπική σχέση Μητσοτάκη – Μπουρλά, αρχικά θα λάβει 300.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να εμβολιαστούν μόλις 150.000 Eλληνες, ενώ η γερμανική κυβέρνηση, η οποία δεν διαφημίζει σχέσεις, φιλίες και άλλα… ρομαντικά, προχώρησε μονομερώς σε διμερή συμφωνία με τις εταιρίες Pfizer και BioNTech για επιπλέον 30.000.000 εμβόλια».

➥ Μάλλον η κυβέρνηση δεν το έχει δει σωστά το θέμα και ο πρωθυπουργός δεν αξιοποιεί πλήρως το οπλοστάσιο των προσωπικών σχέσεών του. Αντί για τον Μπουρλά, καλύτερα να βάλουμε μέσο τον Μιχάλη Χριστοφοράκο!

➥ Και ο Χριστοφοράκος στη Γερμανία βρίσκεται, στο Μόναχο διαμένει. Η «ατμομηχανή» της Ε.Ε. τον καλοδέχτηκε και του προσέφερε άσυλο από εμάς τους «κακούς», που υποτίθεται ότι τον κυνηγούσαμε (για τα μάτια του κόσμου, δηλαδή των ψηφοφόρων).

➥ Αφού, λοιπόν, έχει τόσες άκρες ο κ. Χριστοφοράκος στο γερμανικό κατεστημένο, μπορεί να μεσολαβήσει στην κυρία Μέρκελ να μας στείλει μερικές ντάνες, παλέτες και φορτία από τα 30.000.000 εμβόλια, που θα προμηθευτεί από τη Pfizer.

➥ Ας δοκιμάσει ο κ. Μητσοτάκης να τον καλέσει τον παλιό τον φιλαράκο του και να του ζητήσει αυτό το μικρό χατιράκι για την πατρίδα. Πού ξέρεις; Μπορεί να ανταποκριθεί. Οι παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται…
π

Keywords
Τυχαία Θέματα