ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 08/06/2021

➤ Στο newsbreak.gr γράφτηκε επικό κείμενο για την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στα εκδοτικά πράγματα. Τιτλοφορείται «Να φάει και ο Πέτρος, βρε παιδιά!». Η κεντρική ιδέα του άρθρου είναι πως ο Κωστόπουλος ταιριάζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – μια και ο αυτοδημιούργητος Κυριάκος έχει υιοθετήσει πολιτικά όλο το σημιταριό.

➤ Διαβάζουμε σχετικά στο κείμενο: «Δεν υπάρχει δημοσιογράφος ή εκδοτικό συγκρότημα που να στήριξε τον Κώστα Σημίτη και να μη στηρίζει με ενθουσιασμό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

➤ Επίσης, ο συντάκτης σημειώνει: «Πρέπει ο Ελληνας να επανέλθει στην ηθική του εκσυγχρονισμού

όπου η εργαζόμενη μάνα θεωρείτο κορόιδο, ο εργαζόμενος τίμιος πατέρας, μα@#κας, ενώ η κοπέλα που πουλούσε το κορμί της και το κάθαρμα που λήστευε την πατρίδα, τον συνάνθρωπό του δηλαδή, παραδείγματα προς μίμηση.

➤ Μόνο έτσι θα μπορέσουν να προχωρήσουν η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το μεγάλο φαγοπότι μέχρι το 2023, οπότε θα έρθει η κατάρρευση».

➤ Ιδού, λοιπόν, πρόταση προς την κυβέρνηση, η οποία τυγχάνει δημιουργική και άμεσα εφαρμόσιμη: Να φάει και ο Πέτρος, βρε παιδιά!
π

Keywords
Τυχαία Θέματα