ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 02/02/2021

➥ Στην επέτειο των Ιμίων ουδείς εκ των πρωταγωνιστών της πολιτειακής και της πολιτικής ζωής του τόπου έκανε τον «κόπο» να γράψει ή να εκφράσει προφορικά τις σκέψεις του για τους Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση, οι οποίοι έπεσαν την ώρα που εκτελούσαν το καθήκον τους, ή να καταθέσει στεφάνι στο σχετικό μνημείο στο κέντρο της Αθήνας.

➥ Η «δημοκρατία» έγραψε χθες: «Ούτε μια κουβέντα για την επέτειο των Ιμίων και τους τρεις Ελληνες αξιωματικούς που έπεσαν εκπληρώνοντας το καθήκον τους δεν πρόλαβε να γράψει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρότι σε άλλες περιπτώσεις “παγκοσμίων ημερών” και δικαιωματιστικών σκοπών φροντίζει να μας ενημερώσει μέσω κοινωνικών δικτύων για την άποψή της. Άφωνος παρέμεινε όμως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας!»

➥ Στο Πολυτεχνείο, όμως, πρώτοι πρώτοι, ξυρισμένοι και γυαλισμένοι άπαντες! Πατρίδα τους, καθώς φαίνεται, είναι μόνο η Μεταπολίτευση και τα σύμβολά της, αυτά προσφέρουν βουλευτικές, υπουργικές, πρωθυπουργικές, προεδρικές «αποζημιώσεις» και προνόμια.

➥ Στις φωτογραφίες βλέπουμε Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Για τους ήρωες του έθνους δεν περίσσεψαν ούτε λόγος ούτε στεφάνι…
π

Keywords
Τυχαία Θέματα