ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 24/06/2020

➥ Δημήτρης Καμπουράκης. Ο Τσακ Νόρις της καρπαζιάς. Κι αυτός, αν πιστέψεις τα γραφόμενά του, πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης είναι, αλλά τρώει φάπες, δεν ρίχνει.

➥ Ο αντρειωμένος Δημήτρης Καμπουράκης (φωτό), το καμάρι του 1ου Μνημονίου (του ΓΑΠ, δηλαδή), ο καπετάν Φουρτούνας του εφαρμοστικού νόμου (κι αυτός του ΓΑΠ), έγραψε στο τέμενος του φιλελευθερισμού liberal.gr για τις θρυλικές περιπέτειές

του:

➥ «Μια φορά μού όρμησε ένας φανερά διαταραγμένος τύπος μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, ουρλιάζοντας ότι “θα ξεκοιλιάσει τον Γερμανοτσολιά’’. Με διέσωσε η τυχαία παρουσία της ογδοντάχρονης μητέρας μου που έβαλε τις φωνές.

➥»Τη δεύτερη φορά με στρίμωξαν δύο φουσκωτοί, με ξυρισμένους σβέρκους, στην Αργυρούπολη, αλλά ήταν τόσο ηλίθιοι, που έπειτα από μερικές γροθιές και κλοτσιές έφυγαν τρέχοντας, διότι τους φώναξα ότι ο Υμηττός από πάνω “βλέπει’’ τις κεραίες των κινητών τους και θα τους συλλάβουν.

➥» Μια τρίτη φορά έφυγα καροτσάκι μαζί με τη γυναίκα μου από τον Σταυρό του Νότου σε συναυλία του Χρήστου Θηβαίου, όταν ένας απ’ τους θαμώνες σταμάτησε την παράσταση και μέσα σε απόλυτη σιωπή απαίτησε να φύγω από την αίθουσα γιατί θα λιντσαριστώ.

➥» Η τέταρτη φορά ήταν λίγο πριν από το δημοψήφισμα […]. “Αγνωστοι’’ κρέμασαν ένα πανό τέσσερα μέτρα απέναντι ακριβώς απ’ το σπίτι μου, με το οποίο προέτρεπαν τους περιοίκους να “γα@@σουν τον αλήτη, ρουφιάνο Καμπουράκη’’. Το κατέβασε μ’ ένα ψαλίδι η εικοσάχρονη τότε κόρη μου.

➥» Μια γυναίκα που μου πέταξε ένα κεσέ με πλακουτσωτά ροδάκινα μέσα σε μανάβικο στην Ηλιούπολη».

➥ Και παρ’ όλα αυτά, μπόρεσε και επιβίωσε ο κορακοζώητος. Τι σου είναι αυτοί οι πασοκτζήδες οι δημοσιογράφοι – φίλοι του Σημίτη, βρε παιδάκι μου. Αφθαρτοι, πυρίμαχοι, αντικολλητικοί, αλεξίσφαιροι, κορακοζώητοι…
π

Keywords
Τυχαία Θέματα