ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 24/02/2021

➤ Κοιτάξτε με προσοχή αυτό το εξώφυλλο του περιοδικού «ΚΛΙΚ», των εκδόσεων Τερζόπουλου (με αυτό ξεκίνησε να μας… ξεβλαχεύει ο Κωστόπουλος). Είναι το τεύχος Αυγούστου 2000.

➤ Αποστηθίστε τους τίτλους του, το στιλ και τη θεματολογία του. Ολα μαζί συνθέτουν τη σύνοψη της καλπάζουσας παρακμής μας και ένα αγγελτήριο εθνικού θανάτου.

➤ Εικόνα εξωφύλλου, ο Μαρκουλάκης με αμφίεση καμπαρετζούς, βαμμένος σαν αναπαλαιωμένη μαούνα. Ο τίτλος: «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ. Θα παίξει αυτός ο τύπος στο Ηρώδειο;»

➤ Βασικό θέμα του ξεβλαχευτικού περιοδικού: «ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ; Αγόρια, είστε

αρκετά γκέι;»

➤ Πάνω αριστερά: «ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Λαοσυνάξεις και Super Paradise» από τον Άρη Τερζόπουλο. Το άρθρο αυτό, φυσικά, διαπνεόταν από μια ειρωνική διάθεση για τη λαοσύναξη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου για τις ταυτότητες.

➤ Άλλο θέμα: «ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. Η άγνωστη ζωή του από την Πάτρα στη Ρηγίλλης».

➤ «Καυτές σελίδες: ΟΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΥΜΝΕΣ». «ΦΕΤΙΧ: ΔΕΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ PORNO STAR».

➤ Ολα τα προαναφερθέντα ανταποκρίνονταν στις προδιαγραφές του πνεύματος της πασοκισμένης εποχής. Η σήψη δεν είχε αφήσει απείραχτο ούτε ένα σημείο του κοινωνικού σώματος.

➤ Αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν πέφτουν κεραυνός εν αιθρία, σαν καταιγίδα σε τόπο δίχως σύννεφα. Δεν είναι ανεξήγητες η ασχήμια που μας πνίγει, η διαφθορά που δερνοκοπά την πατρίδα, αλλά και η βιβλική καταστροφή που έρχεται και κάνουμε ότι δεν τη βλέπουμε.
π

Keywords
Τυχαία Θέματα