ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 23/02/2022

➤ Ο Μιχάλης Ιγνατίου ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter μια… παραποιημένη ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που δείχνει τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση στρατιωτικών εισβολών.

➤ Τη λέξη «Ουκρανία» την αντικατέστησε με τη λέξη «Κύπρος», την «Τουρκία» με τη «Ρωσία» κ.ο.κ. Από τη μια, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δείχνουν ευαισθησία και, από την άλλη… αναισθησία. Η Ουκρανία τούς κόφτει και τους ζεματάει. Η Κύπρος

τούς πέφτει κάπως μακριά.

➤ Πάντως, σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης απείλησε τον Πούτιν με κυρώσεις. Αποκλείεται ο καγκεμπίτης να μη «μασήσει» με τις απειλές του Μίλτου του Τρομερού…

➤ Επανεμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας! Ο ευσυγκίνητος ιεροψάλτης – λοιμωξιολόγος και άρχων οφφικιάλιος του Οικουμενικού Πατριαρχείου μίλησε στην ημερίδα «Δύο χρόνια πανδημίας Covid-19: Προκλήσεις και διδάγματα για τις Ενοπλες Δυνάμεις».

➤ Δεν έκλαψε για τους δεκάδες παππούδες και γιαγιάδες που πεθαίνουν καθημερινά από κορονοϊό. Αντιθέτως, τώρα που το θανατικό θερίζει, βλέπει επάνοδο στην κανονικότητα!

➤ Παράξενη η αισιοδοξία του ανδρός. Οταν τα πράγματα ήταν κάπως χαλαρά (ούτε 10 νεκροί ημερησίως), πλάνταζε στο κλάμα. Τώρα που είναι δεκάδες -και, μέχρι πρότινος, περισσότεροι από 100 κάθε ημέρα- τα αντιμετωπίζει περίπου κανονικά.

➤ Να μας πει πού αγοράζει λογική για να ψωνίσουμε κι εμείς, να έχουμε για τις δύσκολες ημέρες.
π

Keywords
Τυχαία Θέματα