ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 05/07/2023

● Ο Δημήτρης Μουντζουράκης είναι δικηγόρος, αλλά, πελαγοδρομώντας στον ημεδαπό γραφειοκρατικό ωκεανό, κατόρθωσε να βγάλει δημοσιογραφικό «λαβράκι» πρώτης τάξεως.

● Οι φωτογραφίες που κοσμούν το άρθρο ελήφθησαν στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στον λογαριασμό του κ. Μουντζουράκη στο facebook:

● «Οχι, δεν είναι το Μουσείο Πληροφορικής. Είναι ο υπερσύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός (γκομπγιούτερ πέντιουμ 233 MHz)

στην υπηρεσία των δικηγόρων με λειτουργικό γουίντοουζ 95, παρακαλώ. Λίγο πιο γρήγορο από την εξυπηρέτηση των πολιτών στο ισόγειο…

●»Για να είμαστε δίκαιοι, οι (εναπομείναντες) υπάλληλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βοηθήσουν ακόμα και να πάρει μπρος το εικονιζόμενο καμινέτο».

● Το ελληνικό Δημόσιο, αντί να το μεμφόμεθα, πρέπει να το βραβεύσομεν! Εχει τόσα λεφτά, ώστε αγοράζει κομπιουτερίστικες σπανιότητες, όπως υπολογιστή με επεξεργαστή Pentium 233 MHz, που «φοράει» Windows 95.

● Σύμφωνα με το κακό σενάριο, που είναι και το πιθανότερο, ο υπολογιστής έχει αγοραστεί γύρω στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 και βρίσκεται ακόμα εν λειτουργία (αθάνατο μηχάνημα).

● Τόσο… ηλικιωμένο κομπιούτερ και λειτουργικό δεν πρέπει να έχει ούτε ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς!

● Η Ελλάδα 2.0 του δαιμόνιου Μητσοτάκη, που λέγαμε…

π

Keywords
Τυχαία Θέματα