Ηρεμολόγιο Πέμπτης 25/04/2024

● Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός αποδοκίμασε στο κήρυγμά του τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον αποκάλεσε «βδέλυγμα της ερημώσεως», αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το φοβερό βίντεο του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Καλλιάνου.

● Στο βίντεο, ο Καλλιάνος (κεντρική φωτό) καταγγέλλει τη διάλυση του ΕΣΥ και την απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρών δημόσιου νοσοκομείου στον πατέρα του – μια συμπεριφορά που επιδείνωσε την ήδη κλονισμένη υγεία του.

● Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έπαθε ανακοπή και οδηγήθηκε στην Εντατική, και ο Αδωνις

Γεωργιάδης με ανακοίνωσή του προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Τα επιτίμια που άκουσε στην Εκκλησία από τον αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό δεν του έφεραν πολύ… γούρι.

● Η Βουλή έγινε αρένα. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος ξυλοδάρθηκε από τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών» (και νυν ανεξάρτητο) Κωνσταντίνο Φλώρο. Η κατάσταση στην οποία οδεύει η χώρα παραπέμπει στη δεκαετία του ’60. Εκσυγχρονιζόμεθα οπισθοχωρώντας ατάκτως.

● Οι Αρεοπαγίτες αποφάνθηκαν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ο πραγματικός αρχηγός των «Σπαρτιατών» – κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Ωστόσο, δίκαιο θα είναι να αποφανθεί ο Αρειος Πάγος για την πραγματική ηγεσία και άλλων, συστημικών κομμάτων.

● Δηλαδή, να μας πουν σε πόσα κόμματα αρχηγεύει ο πρέσβης των ΗΠΑ (πάνω φωτό) και σε πόσα ο πρεσβευτής της Γερμανίας. Και να μας αποκαλύψουν σε πόσα κόμματα είναι ηγέτες μερικές πολύ ξακουστές, διαπλεκόμενες μουτσούνες της σεπτής πατρίδος…

π

Keywords
Τυχαία Θέματα