ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 24/09/2020

➥ Φωτογραφήθηκε μοντέλο δίπλα σε άστεγο και ξέσπασε σάλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι καλώς ξέσπασε σάλος. Όμως, αν το καλοσκεφτείς, θα διαπιστώσεις ότι είμαστε για ακόμα μία φορά ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι.

➥ Γιατί, άραγε, ξεσπάει σάλος, όταν -ακουσίως ή εκουσίως- φανερώνεται η αλήθεια; Μας ενόχλησε η μοντέλα κοντά στον άστεγο και δεν ενοχλούμαστε που τόσοι εθνοσωτήρες συνεδριάζουν στη Βουλή περνώντας δίπλα από δεκάδες αστέγους.

➥ Δεν μας ενοχλεί που πληρώνουμε φόρους για να χρηματοδοτούμε τον αφανισμό

του ελληνικού έθνους και την αντικατάστασή μας από ισλαμιστές.

➥ Δεν μας ενοχλεί που οι εθνομητριές και οι εθνοπατριοί φρόντισαν άμεσα να στεγαστούν σε σκηνές οι ισλαμιστές έποικοι (ακόμα κι όταν εκείνοι πυρπολούν τις σκηνές) και να τρέφονται δωρεάν (ακόμα κι όταν εκείνοι πετούν τα φαγητά), ενώ τους Ελληνες αστέγους τούς έχουν αφήσει στην τύχη τους.

➥ Κι ας μην ξεχνάμε ότι οι πολιτικές των εθνοπατριών και των εθνομητριών έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε να υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι στην Ελλάδα.

➥ Ούτε μας πειράζει που πληρώνουμε τον λογαριασμό για τους επήλυδες και αυτοί, οι ζάπλουτοι εκλεγμένοι που χρεοκόπησαν τη χώρα, μας κουνούν το δάχτυλο και μας λένε «ρατσιστές», αν τολμήσουμε να σχολιάσουμε το «φρούτο» του ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων που… αφθονεί στην ελίτ.

➥ Οι εικονιζόμενοι στη φωτογραφία (πάνω) είναι οι κ. Νότης Μηταράκης, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, και Κώστας Μουτζούρης, περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Τους καμαρώνουμε να γευματίζουν (μεταξύ άλλων και κόκορα βραστό) σε ξακουστό εστιατόριο στην Κεραμειά Λέσβου.

➥ Είναι μεν φωτογραφία αυτό που θαυμάζουμε, αλλά θα μπορούσε να είναι και ζωγραφικός πίνακας (φλαμανδική ζωγραφική μπαρόκ και βάλε), με γενικό τίτλο «Δεν πεινάω σήμερα. Θα τσιμπήσω, μόνο, λίγο…».
π

Keywords
Τυχαία Θέματα