ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 20/04/2023

● Ο Αδωνις Γεωργιάδης θα μείνει στην ιστορία της σύγχρονης πολιτικής ζωής για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: είναι ο υπουργός Ανάπτυξης επί των ημερών του οποίου κατοχυρώθηκε στην Ε.Ε. το εμπορικό σήμα «Turkaegean» για λογαριασμό της Τουρκίας – κάτι για το οποίο οφείλει να δώσει εξηγήσεις όχι στο twitter, στο facebook και στους τηλεοπτικούς σταθμούς όπου εμφανίζεται, αλλά αρμοδίως, όταν υπάρξουν οι κατάλληλες

περιστάσεις.

● Ο άνθρωπος που, ως στέλεχος της κυβέρνησης, εμφανίζεται στην τηλεόραση με το ίδιο στιλάκι που είχε όταν πουλούσε… νανογιλέκα προσπαθεί να αποφύγει να συζητηθεί αναλυτικά το ζήτημα της κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος «Turkaegean» για λογαριασμό της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, καθώς και τον βαθμό της ευθύνης που έχει ο ίδιος για την εξέλιξη.

● Ετσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί πολιτικά η απόπειρά του να δαχτυλοδειχτούν ως «εχθροί» του όσοι του ασκούν κριτική για την υπόθεση του «Τουρκαιγαίου».

● Χθες, με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ενοχλημένος ότι η «δημοκρατία» επανέρχεται στο θέμα «με λιβέλους» εναντίον του.

● Λίβελος, μάλλον, για τον πολιτικό με το απύλωτο στόμα είναι το ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» γι’ αυτή την εξοργιστική και σκανδαλώδη υπόθεση, για την οποία πολλά πρόκειται να μαθευτούν στο μέλλον.

● Είναι απορίας άξιον τι είδους… εγκώμια προς το πρόσωπό του περίμενε να διαβάσει από μια ανεξάρτητη εφημερίδα, την περίοδο που οι Τούρκοι κάνουν διαφημιστική καμπάνια στο εξωτερικό με ολοσέλιδες καταχωρίσεις σε Ευρώπη και Αμερική για διακοπές στο «Τουρκαιγαίο».

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 20042023,iremologio pebtis 20042023