ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 11/11/2022

● Η ΕΡΤ καλοπληρώνει μεν τον Σεργουλόπουλο, ο οποίος αξιώνει να φύγει ο τίτλος «Μαμά-δες» από εκπομπή της ΕΡΤ1 διότι αυτόν «τον βγάζει απέξω», αλλά η εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» πατώνει στην τηλεθέαση.

● Παρατίθενται ενδεικτικά τηλεθεάσεις εκπομπών της απογευματινής ζώνης των καναλιών τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022. Εκτός παρενθέσεως το ποσοστό επί του συνόλου και εντός παρενθέσεως οι επιδόσεις τους στο λεγόμενο «δυναμικό» κοινό.
STAR: Αλήθειες με τη

Ζήνα, 19,7% (18,2%)
ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ, 15,9% (18,3%)
Alpha: Tlive, 17% (10,8%)
Σκάι: Αταίριαστοι, 12,5% (6,7%)
Mega: Ελένη, 8,6% (9,9%)
ΕΡΤ1: Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν, 4,6% (4,6%)

● Η εκπομπή του Σεργουλόπουλου δεν έπεισε τους τηλεθεατές ούτε την ημέρα που ζήτησε από την Τζένη Θεωνά να αλλάξει το όνομα της εκπομπής της «Μαμά-δες».

● Το ζήτημα, όμως, δεν είναι η καριέρα του ζηλωτή του δικαιωματισμού, αλλά τα χρήματα των καταναλωτών της ΔΕΗ. Οπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα σε εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ, το 25% της χρέωσης πηγαίνει στους χρεοκοπημένους δήμους και στην ΕΡΤ!

● Αν, δηλαδή, δεν τα σκάσουμε χοντρά για να κάνει το κομμάτι του ο Σεργουλόπουλος και να προσπαθεί να διαγράψει τη λέξη «μαμάδες» από τίτλο εκπομπής του καναλιού του, θα μας κόψουν το ρεύμα!

● Κι όλα αυτά για μια εκπομπή που… πατώνει.

● Γιατί στην ΕΡΤ δεν δείχνουν καλύτερα ένα ενυδρείο με ένα απαλό μουσικό χαλί να χαλαρώνει ο κοσμάκης το μεσημέρι; Τα χρυσόψαρα δεν παίρνουν μισθό, το φαγητό τους είναι πάμφθηνο και η τηλεθέαση πιθανότατα να είναι μεγαλύτερη από εκείνη που συγκεντρώνει ο τύπος που, παρουσιάζοντας τη Eurovision του 2007, είχε πει για τη συμμετοχή των Σκοπιανών: «Καλή επιτυχία, Μακεδονία!»

● Πριν από τον Τσίπρα αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η ίδια η ΕΡΤ διά χειλέων Σεργουλόπουλου.
π

Keywords
Τυχαία Θέματα