ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 12/07/2021

➤ Ο περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι που είναι μέλη της οικονομικής επιτροπής αξίζουν αφειδώλευτο μαύρο -κατράμι- στις επόμενες εκλογές.

➤ Ενας από τους λόγους είναι η απόφαση της οικονομικής επιτροπής να σκάσει ένα σωρό λεφτά των νησιωτών (40.285.05 ευρώ), των ταλαιπωρημένων από το εποικιστικό πρόβλημα Λεσβίων, για να κάνει «Αντιιμπεριαλιστικό διήμερο – κατασκήνωση» η ΚΝΕ!

➤ Ο δήθεν «δεξιός» περιφερειάρχης Μουτζούρης και οι συνεργάτες του στην περιφέρεια αποφάσισαν οι άφραγκοι

Λέσβιοι να γίνουν σπόνσορες του πιο τζαμπατζίδικου και ανέλεγκτου από την Εφορία κόμματος της Ευρώπης, του ΚΚΕ.

➤ Στο πρακτικό με την επίμαχη κατάπτυστη απόφαση (βλ. εικόνα) αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας «εγκρίνει τη συνδρομή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις εκδηλώσεις για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό “Διήμερο” – Κατασκήνωση, που θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 8, 9, 10, 11 Ιούλη στο Αλσος Τσαμάκια, στη Μυτιλήνη, από το Κεντρικό Συμβούλιο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ).

➤»Εγκρίνει τη διάθεση εξειδικευμένης πίστωσης συνολικού ύψους δαπάνης έως 40.285,05 ευρώ, συμπ/νου ΦΠΑ, για την κάλυψη των παρακάτω δαπανών στο πλαίσιο συνδρομής της ΠΒΑ στις εκδηλώσεις για το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό “Διήμερο” – Κατασκήνωση, που θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 8, 9, 10, 11 Ιούλη στο Αλσος Τσαμάκια, στη Μυτιλήνη, από το Κεντρικό Συμβούλιο της Κομμουνιστικής Νεολαίας».

➤ Ο Μουτζούρης, που έχει διατελέσει και πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αν θέλει τόσο πολύ να χορηγήσει τις διακοπές των κομμουνιστών, γιατί δεν σκάει τα φράγκα από την τσέπη του;

➤ Το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (όπως το έχει χαρακτηρίσει ο αείμνηστος «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου) κάνει δωρεάν τουρισμό και περαντζάδες στη Λέσβο με τα λεφτά και των δεξιών!
π

Keywords
Τυχαία Θέματα