Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται! Άνανδρη επίθεση από... γκαφατζήδες αναρχικούς

Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται! Άνανδρη επίθεση από... γκαφατζήδες αναρχικούς06.12.2019Άρθρα

Η «δημοκρατία» δεν εκβιάζεται

Παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της και δεν εκφοβίζεται ούτε από ισχυρά συμφέροντα ούτε από κουκουλοφόρους που ενοχλούνται από τις απόψεις της και προσπαθούν να τη φιμώσουν.

Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι... γνωστοί άγνωστοι αναρχικοί που επιτέθηκαν στα γραφεία κτιρίου της οδού Καλαποθάκη, εκτοξεύοντας τρικάκια και μπογιές. Μια επίθεση για «γέλια και για κλάματα», αφού εκδηλώθηκε στον χώρο όπου στεγάζονταν παλαιότερα τα γραφεία της εφημερίδας

μας, τα οποία έχουν εδώ και καιρό μεταφερθεί σε άλλο κτίριο.

Εάν, μάλιστα, δεν δημοσίευαν και κάποιες φωτογραφίες από την επίθεση-φιάσκο που πραγματοποίησαν, κανείς δεν θα μάθαινε για την γκάφα τους. Ανάρτησαν και ένα κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου αναφέρουν: «Δεν είναι προειδοποίηση, είναι απειλή. Οι εχθροί της ελευθερίας έχουν ονόματα. Η αναρχία ήταν, είναι και θα παραμείνει ο χειρότερος εφιάλτης τους! Εχουμε πόλεμο! Η Δημοκρατία δεν θα νικήσει - Θα σας τελειώσουμε…»

Εμείς, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε απτόητοι να επιτελούμε το καθήκον μας, την έντιμη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών μας. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να φοβηθούμε ούτε να μας εκτρέψει από τις αρχές μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα