Η Volvo ανακαλεί 571 πετρελαιοκίνητα οχήματα στην Ελλάδα

Η Volvo ανακαλεί 571 πετρελαιοκίνητα οχήματα στην Ελλάδα28.12.2018Επιχειρήσεις

Στην ανάκληση 571 πετρελαιοκίνητων οχημάτων θα προχωρήσει η Volvo στην Ελλάδα, προκειμένου να αντικατασταθεί σε αυτά ένας σωλήνας καυσίμου.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας έκανε γνωστό ότι η ανώνυμη εταιρία Volvo

Cars Hellas εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Volvo, των μοντέλων V40, V40CC, S60, S60CC, V60, V60CC, XC60, V70, XC70, S80 και XC90. Η ανάκληση αφορά 571 οχήματα, μοντέλα ετών 2015-2016 με κινητήρες πετρελαίου.

Μετά τις έρευνες που διεξήγε η Volvo Cars, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα αυτοκίνητα ενδέχεται να παρουσιάσουν μικρές ρωγμές στο εσωτερικό ενός από τους σωλήνες καυσίμου, στον χώρο του κινητήρα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πίεση του καυσίμου μέσα στον σωλήνα μπορεί με την πάροδο του χρόνου να οδηγήσει σε διαρροή καυσίμου στον χώρο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω e-mail / επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Volvo σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του σωλήνα καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα