Η Qatar τροχοδρομεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Η Qatar τροχοδρομεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»12.03.2018Ρεπορτάζ

Από 27 Mαρτίου η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί με την Ντόχα! Θα έρθουν πιο κοντά... Ντουμπάι και Ευρώπη

Ρεπορτάζ
Μαρία Μαθιοπούλου

Ετοιμο να απογειωθεί ξανά είναι το αεροδρόμιο «Μακεδονία», που, μετά την ολοκλήρωση των έργων στον διάδρομο προσαπογειώσεων, ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέες, ξένες εταιρίες και πτήσεις, ανοίγοντας τα φτερά του και σε άλλες αγορές.

Ετσι,

στις 27 Μαρτίου η Qatar Airways θα συνδέσει πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη με την Ντόχα. Μετά τη Θεσσαλονίκη η εταιρία θα προσθέσει στα δρομολόγιά της και τη Μύκονο. Η Qatar Aiways θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Θεσσαλονίκης, με αεροσκάφος Airbus A320, όπου θα υπάρχουν 12 θέσεις στη διακεκριμένη θέση και 132 στην οικονομική. Σύμφωνα με την εταιρία, η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τα πολυάριθμα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία της, συμπεριλαμβανομένων διατηρητέων βυζαντινών ψηφιδωτών και τειχών, ενώ αποτελεί ένα υπαίθριο μουσείο βυζαντινής Ιστορίας και προσφέρει μια πραγματικά μοναδική πολιτιστική εμπειρία. Την ίδια ώρα, η αεροπορική flydubai θα συνδέσει από τον Ιούνιο τη Θεσσαλονίκη με το Ντουμπάι και από τον χειμώνα του 2018 η Ryanair φέρνει τη Θεσσαλονίκη πιο κοντά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ειδικότερα, ξεκινά από την πόλη δύο νέα δρομολόγια προς Μπολόνια και Νιρεμβέργη, επαναφέρει πέντε δρομολόγια προς Μπρατισλάβα, Χανιά, Αμβούργο, Παρίσι Μποβέ, Βαρσοβία Μοντλίν και προσθέτει επιπλέον πτήσεις προς Μιλάνο Μπέργκαμο και Βρυξέλλες. Συνολικά τα δρομολόγιά της από τη Θεσσαλονίκη θα είναι 21.

Keywords
Τυχαία Θέματα