Φρίκη! Λιβανέζος νάρκωνε τον φίλο του για να βιάζει τη 13χρονη κορη του

Φρίκη! Λιβανέζος νάρκωνε τον φίλο του για να βιάζει τη 13χρονη κορη του15.12.2018Ρεπορτάζ

Απάνθρωπο εφιάλτη ζούσε για δύο μήνες στην Κρήτη 13χρονη, που πήγε δύο φορές να αυτοκτονήσει

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί δύο μήνες 13χρονο κορίτσι στα χέρια ενός φίλου του πατέρα του στην Κρήτη, καθώς ο διεστραμμένος 43χρονος το βίαζε συστηματικά! Μάλιστα, φρόντιζε να ναρκώνει τον πατέρα του παιδιού ρίχνοντας υπνωτικό στο ποτήρι του, ενώ απειλούσε το άτυχο κορίτσι ότι θα έκανε κακό στους γονείς του αν τολμούσε να αποκαλύψει όσα φρικτά τού έκανε...

Η 13χρονη, που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο, είχε πάει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δύο μήνες στο σπίτι του πατέρα της. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, έζησε μαρτυρικές στιγμές.

Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά (και παρά φύσιν!) το μικρό κορίτσι επί δύο μήνες.

Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος «φίλος» φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια, που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο. Στη συνέχεια ο αδίστακτος άντρας βίαζε το κοριτσάκι και το απειλούσε να μην πει τίποτα σε κανέναν, γιατί θα σκότωνε τους γονείς του.

Σύμφωνα με την κρητική ιστοσελίδα flashnews, η 13χρονη, όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει! Η μητέρα της, ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του σάτυρου και τις απειλές του. Η μητέρα τού έστειλε μήνυμα παριστάνοντας ότι ήταν η 13χρονη κι εκείνος απάντησε με ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο, οπότε αποκαλύφθηκαν όλα.

Η μητέρα και το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις Αρχές και έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές Αρχές Χανίων του κατηγορουμένου, ο οποίος μένει μόνιμα στα Χανιά. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό ανηλίκου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα