Επτά τα θύματα του λοχαγού-killer

Επτά τα θύματα του λοχαγού-killer26.04.2019Αστυνομικά

Ομολόγησε δύο φόνους ακόμη, ενώ ανασύρθηκε πτώμα γυναίκας

Αυξάνεται διαρκώς η μακάβρια λίστα των θυμάτων του λοχαγού - serial killer Νίκου Μεταξά στην Κύπρο. Χθες το απόγευμα, ανασύρθηκε ακόμη ένα πτώμα γυναίκας, ύστερα από δική του υπόδειξη, ενώ αργότερα ο 35χρονος ομολόγησε τη δολοφονία μίας Ρουμάνας και της κόρης της...
Μαζί με την 30χρονη Maricar Valdez, η οποία εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο

του 2017, την 38χρονη Mary Rose Tiburcio, την εξάχρονη κόρη της Sierra και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, ο αριθμός των θυμάτων φτάνει πλέον τα εφτά, ενώ ως αργά χθες το βράδυ είχαν εντοπιστεί τρία θύματα και συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων τεσσάρων!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», χθες ο 35χρονος λοχαγός οδήγησε τους άνδρες του ΤΑΕ Λευκωσίας στο σημείο βολής της Ορούντας και στον λάκκο όπου είχε θάψει το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα του θύματός του, εκτίμησε όμως πως είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ. Οι Αρχές πιστεύουν πως το πτώμα που βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση δεν ανήκει στη Maricar Valdez, καθώς η άγνωστη γυναίκα που βρέθηκε μέσα στον λάκκο, στην Ορούντα, καθ' ομολογία του 35χρονου δράστη δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2018, δηλαδή πολύ καιρό αφότου είχε εξαφανιστεί η 30χρονη.

Να σημειωθεί πως στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στον Αγιο Παύλο της Λευκωσίας η 36χρονη Livia Florentina Bunea και η οκτάχρονη κόρη της Elena Natalia. Καθώς η εξαφάνιση μητέρας και κόρης από τη Ρουμανία είναι η πιο πρόσφατη που έχει δηλωθεί στις Αρχές, εκφράζονται φόβοι πως βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια του «Ορέστη».

Οσον αφορά την άτυχη Maricar, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017, ο αξιωματικός serial killer είχε πει αρχικά ότι συναντήθηκαν την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε. Υπό το βάρος, όμως, των συντριπτικών στοιχείων που υπάρχουν σε βάρος του και δεν του άφησαν το παραμικρό περιθώριο για ελιγμούς, φέρεται στο τέλος να ομολόγησε ότι την σκότωσε.

Χθες το πρωί ο 35χρονος λοχαγός οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο διέταξε τη διήμερη προσωποκράτησή του, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί το Μεγάλο Σάββατο, οπότε λήγουν όλα τα διατάγματα κράτησής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα