Εκ των υστέρων στέλνουν στη Δικαιοσύνη τον Φουρθιώτη

Δυσαρέσκεια του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για την απάτη με τη δήθεν συνέντευξή του

Πολύ περισσότερο βάθος φαίνεται να έχει τελικά η υπόθεση Φουρθιώτη, καθώς, με βάση τις εξελίξεις, η αστυνομική φύλαξη του παρουσιαστή ίσως να είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό μέσω κυβερνητικών πηγών ότι η κυβέρνηση πρόκειται να προσφύγει άμεσα στον εισαγγελέα, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ήδη έχει παρέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας και διερευνά τα οικονομικά πεπραγμένα του παρουσιαστή.

Στο μεταξύ

έντονο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο η διαφήμιση της δήθεν συνέντευξης του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην εφημερίδα «αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Ιερώνυμος αλλά και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαφήμιση της ανύπαρκτης συνέντευξης. Μάλιστα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης επιβεβαίωσε, μιλώντας στη «δημοκρατία», ότι «ουδεμία συνέντευξη παραχώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σε οποιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης».

«Ουδείς έχει το δικαίωμα ή τη νομιμοποίηση να χρησιμοποιεί το όνομα και το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου για να εξυπηρετήσει τις δικές του σκοπιμότητες, πολλώ δε μάλλον να διαφημίζει ανύπαρκτες δηλώσεις του» υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Κονιδάρης και τόνισε ακόμα στη «δημοκρατία» ότι «κάτι τέτοιο είναι δημοσιογραφικά και ηθικά τουλάχιστον ανεπίτρεπτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα