Εγκυρες Πηγές: Από αριστερό εσωκομματικό δάκτυλο αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τη Λοΐζου

Εγκυρες Πηγές: Από αριστερό εσωκομματικό δάκτυλο αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τη Λοΐζου26.03.2019Παρασκήνιο

➥ Ολα αποκαλύπτονται! Εγκυρες αριστερές πηγές μου υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη του θέματος που οδήγησε σε παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τη Μυρσίνη Λοΐζου (φωτό) οφείλεται σε...

➥ Το δικό

του μήνυμα προς την ηγεσία της Ν.Δ. εν όψει της τελικής κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου της φαίνεται ότι έστειλε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς (φωτό αριστερά). Και αυτό είναι τα νούμερα της AGB. 600.000 τηλεθεατές τον βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο και, όπως λέγεται στο περιβάλλον του, αυτοί συγκροτούν το... κόμμα Αυτιά! Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει ο αγαπητός συνάδελφος, αν στο όνομα της μάχης κατά του... λαϊκισμού αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο εκ νέου. Ωστόσο δεν απέχει από την πραγματικότητα η εκτίμηση πως μαζί με τον Αλέξη Μητρόπουλο (φωτό δεξιά) και τον Γιώργο Ρωμανιά θα μπορούσαν να στερήσουν κρίσιμη λαϊκή ψήφο από τη Ν.Δ. Είναι θέμα στάθμισης για την ηγεσία του κόμματος τι θα πράξει για το θέμα αυτό.

➥ Προς Μέγαρο Μαξίμου: Πάψτε να χρησιμοποιείτε το όνομα του ευπατρίδη Ευάγγελου Αβέρωφ για να περιγράψετε τους μύχιους πόθους σας για τις ευρωεκλογές. Ο Αβέρωφ παραιτήθηκε για λόγους υγείας, όχι επειδή η Ν.Δ. ήρθε δεύτερη σε καιρούς που σάρωνε το ΠΑΣΟΚ. Είστε ανιστόρητοι. Κι εσείς και αυτοί που σας τα λένε.

➥ Μνημόσυνο για τη σύζυγό του που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τέλεσε στα Χανιά την Κυριακή ο πιστός φρουρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Μανούσος! Παρόντες άπαντες οι μητσοτακικοί από όλη την Ελλάδα. Να ζήσεις να τη θυμάσαι, Μανούσο.

➥ Ολα αποκαλύπτονται! Εγκυρες αριστερές πηγές μου υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη του θέματος που οδήγησε σε παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τη Μυρσίνη Λοΐζου οφείλεται σε αριστερό εσωκομματικό δάκτυλο. Η διαφωνία επικεντρώνεται μόνο στο ποιος το έκανε! Πρώην υπουργοί από την ομάδα των «53» με προνομιακές σχέσεις με το συγκεκριμένο συγκρότημα; Ή μέλος του προεδρικού μπλοκ που φοβήθηκε ότι η Λοΐζου θα στερήσει από την εκλογή του στο αξίωμα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε! Το βέβαιο είναι ένα: Πρόκειται, ανεξαρτήτως της ουσίας της υποθέσεως που βαρύνει τη Λοΐζου (παράνομη είσπραξη σύνταξης), για συντροφικό μαχαίρωμα!

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα