ΕΦΚΑ: Μέχρι τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για κατασκήνωση

ΕΦΚΑ: Μέχρι τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για κατασκήνωση 04.06.2018Πρόσωπα

Πώς θα γίνει η επιλογή για τα 3.000 παιδιά

Στην υλοποίηση κατασκηνωτικού προγράμματος προς όφελος 3.000 παιδιών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του τ. ΟΑΕΕ προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέσω διαδικτύου αίτηση στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ

ή να επισκεφτούν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ αφορά τη φιλοξενία σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις για 3.000 παιδιά δικαιούχων ασφαλισμένων και συνταξιούχων του τ. ΟΑΕΕ, ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Η επιλογή θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονική κλήρωση -λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων- και αφορά:
α) Παιδιά συνταξιούχων (γήρατος, αναπηρίας, θανάτου) που έχουν γεννηθεί την περίοδο 2002 έως 2012 και έχουν ασφαλιστική ικανότητα.
β) Παιδιά των εν ενεργεία ασφαλισμένων που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως το 2012 και έχουν ασφαλιστική ικανότητα από τις καταβολές εισφορών έτους 2017, οι οποίες έχουν εξοφληθεί έως τις 31 Μαΐου 2018.

Ηλεκτρονικά

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων μέσω του ιστότοπου (efka.gov.gr) ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουνίου. Οσοι δικαιούχοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα μπορούν να επισκέπτονται τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Keywords
Αναζητήσεις
ποτε. γινεται. η. κληρωση. για. κατασκηνωσεισ. εφκα. συνταξιουχων. τεβε. για. πεδια
Τυχαία Θέματα