Δεν έκαναν τίποτα για το βίντεο του βιασμού

Δεν έκαναν τίποτα για το βίντεο του βιασμού28.02.2019Αστυνομικά

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί για την καταγγελία της φοιτήτριας 15 μήνες προτού δολοφονηθεί

Σε... παζλ για δύσκολους λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο. Οπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί στους οποίους είχε απευθυνθεί η θανούσα μετά τον ομαδικό βιασμό της, 15 μήνες προτού δολοφονηθεί, η Ελένη είχε πάει στην Ασφάλεια και ανέφερε ότι φοβόταν πως θα διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ροζ» βίντεο από την ερωτική επαφή που είχε με δύο αγόρια που γνώρισε σε ένα μπαρ της Ρόδου.

Στο μεταξύ, μια σειρά από νέα στοιχεία για την πολύκροτη αυτή υπόθεση προέκυψε από έρευνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Ελληνα και του 19χρονου Αλβανού στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συνεχίζουν κανονικά τη κοινωνική τους ζωή και συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτε κανονίζοντας διαρκώς βόλτες για καφέ και γυμναστήριο.

Αναπαράσταση

Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται η ανακρίτρια να διατάξει ακόμα και αναπαράσταση της δολοφονίας της φοιτήτριας.

Από την πλευρά του, ο θείος της Ελένης και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής δεν αποκλείει το γεγονός να συνδέονται τα δύο γεγονότα, ο ομαδικός βιασμός του 2017 και η δολοφονία έναν χρόνο αργότερα. «Είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η μητέρα της Ελένης ενημερώθηκε από κάποιες φίλες της κόρης της πως η 21χρονη είχε πάει στην Αστυνομία το 2017 για να καταγγείλει τον βιασμό.

«Δεν ακολούθησε καμία σχετική έρευνα, αλλά αντίθετα οι αστυνομικοί είπαν ότι “είναι πολύ αργά, έχει περάσει μια εβδομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχετε και το βίντεο, φέρτε το βίντεο να δούμε τι θα κάνουμε”».

Keywords
Τυχαία Θέματα