Δάκρυσε ο Τσίπρας στο ύστατο «αντίο» του Θοδωρή Μιχόπουλου

Δάκρυσε ο Τσίπρας στο ύστατο «αντίο» του Θοδωρή Μιχόπουλου16.01.2018Πρόσωπα

Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο και στενό συνεργάτη επί μακρόν του πρωθυπουργού είπαν δεκάδες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και φίλοι του εκλιπόντος στο Α' Νεκροταφείο.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτισε δακρυσμένος τον συνεργάτη του, ενώ εμφανής ήταν και η συγκίνηση του Δημήτρη

Τζανακόπουλου. Ο Θόδωρος Μιχόπουλος έφυγε σε ηλικία 66 ετών, ξημερώματα Κυριακής, από ανακοπή καρδιάς.

Ο δημοσιογράφος εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε επιτελικές θέσεις διαφόρων ιδιωτικών ΜΜΕ. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα του το 1983 στην εφημερίδα «Αυγή» και στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Η Πρώτη» και στην «Εποχή» ως αρθρογράφος, ενώ διετέλεσε, επίσης, επί σειρά ετών, αρχισυντάκτης πολιτικών εκπομπών στην ΕΡΤ, στον ΑΝΤ1, στον Σκάι και στο Star.

Για μεγάλο διάστημα ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, θέση από την οποία αποχώρησε αρχικά το καλοκαίρι του 2015, αλλά επανήλθε στη συνέχεια παραμένοντας έως τον Αύγουστο του 2017. Παρέμεινε, όμως, στενός συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου. «Σε φυλές της Αφρικής υπάρχουν θρύλοι που λένε ότι υπάρχει συνέχεια με τους νεκρούς, θα συνεχίσουμε να μιλάμε μαζί του, θα του απαντάμε και θα μας απαντάει» είπε στον επικήδειο ο κ. Τσακαλώτος.

Παρόντες στον τελευταίο αποχαιρετισμό ήταν -μεταξύ πολλών άλλων- οι Νίκος Βούτσης, Σταύρος Θεοδωράκης, Νίκος Παππάς, Ολγα Γεροβασίλη, Πάνος Καμμένος, Αγγελος Τσέκερης, Νίκος Ξυδάκης, Παύλος Πολάκης, Εφη Αχτσιόγλου, Θεανώ Φωτίου, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Δημήτρης Βίτσας, Νίκος Φίλης, Ευάγγελος Αντώναρος κ.ά., δεκάδες δημοσιογράφοι και σύσσωμη σχεδόν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα