Χώρια στα χαρακώματα, μαζί στα γενέθλια!

Χώρια στα χαρακώματα, μαζί στα γενέθλια!05.03.2019Πρόσωπα

Βούτσης και Μητσοτάκης δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, σβήνουν όμως κεριά στην τούρτα την ίδια μέρα!

Ψαράκια είναι και οι δύο, μόνο που τους βρίσκει κανείς... σε διαφορετικές θάλασσες. Ο λόγος για τους δύο προέδρους, ιχθύες του ζωδιακού κύκλου, τους Νίκο Βούτση και Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι είχαν χθες τα γενέθλιά τους! Δεν περιμέναμε οι δύο άνδρες να έχουν κάτι κοινό. Ως γνωστόν, δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, ειδικά τους

τελευταίους μήνες, με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να έχει βρεθεί στο παρά πέντε της κατάθεσης πρότασης μορφής στο πρόσωπο του προέδρου της Βουλής. Κι όμως, βρέθηκε αυτό που τους ενώνει, που λέει και το... άσμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε χθες αισίως τα 51 του χρόνια και από νωρίς το πρωί δεχόταν καταιγισμό τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από φίλους, γνωστούς και πολιτικούς συνοδοιπόρους στο γραφείο του στη Βουλή. Μάλιστα συνεργάτες του κέρασαν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και νοστιμότατα τρουφάκια. Ο Νίκος Βούτσης, από την άλλη, ο οποίος έγινε 68 ετών, δεν κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους που ομολογουμένως ξημεροβραδιάζονται στη Βουλή, παρακολουθώντας ολημερίς και ολoνυχτίς τα κοινοβουλευτικά τεκταινόμενα. Πριν σπεύσετε, όμως, να κατηγορήσετε τον πρόεδρο της Βουλής για... τσιγκουνιά, υπενθυμίζουμε ότι κάθε χρόνο του αγίου Νικολάου κερνάει με μεγάλη χαρά όχι μόνο τους δημοσιογράφους αλλά όλους τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα