«Αστείες» εξηγήσεις Ψαριανού για το «παρών»

«Αστείες» εξηγήσεις Ψαριανού για το «παρών»26.01.2019Πρόσωπα

«Πουλάει τρέλα» ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού -νυν ανεξάρτητος- Γρηγόρης Ψαριανός

Δεν εξηγείται διαφορετικά η πολιτικά ακατανόητη πράξη του να μην καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά να δηλώσει «παρών» -το μόνο που ακούστηκε χθες-, κίνηση η οποία αντιβαίνει σε οποιονδήποτε κανόνα απλής λογικής.

Ο κ. Ψαριανός τασσόταν αναφανδόν κατά της επαίσχυντης συνθήκης εδώ και μήνες. Ηταν εκείνος που διατράνωνε τη διαφωνία του σε

όλες τις συνεδριάσεις του Ποταμιού, αλλά και σε καθεμιά από τις εκατοντάδες συνεντεύξεις που έδωσε όλον τον τελευταίο καιρό.

Ο κ. Ψαριανός ήταν αυτός που, από κοινού με τον Γιώργο Αμυρά, προκάλεσε τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σταύρου Θεοδωράκη, οδηγώντας τον σε μια άνευ προηγουμένου πολιτική ήττα.

Και ποια ήταν η αιτία της αποχώρησης από το Ποτάμι; Η διαφωνία τους με την υπερψήφιση του Σκοπιανού! Τι απάντησε, ωστόσο, ο ίδιος, ερωτηθείς σε κοινοβουλευτικό πηγαδάκι; Οτι «εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα καταψηφίσω τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ. Εγώ δήλωσα απλώς ότι δεν θα τη στηρίξω».

Η παραπάνω εξήγηση είναι προφανέστατα αστεία, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματα του -καταπώς φαίνεται πολιτικά και συνειδησιακά ευμετάβλητου- βουλευτή. Θα παραμείνει όντως ανεξάρτητος, όπως πρόσφατα δήλωσε, ή θα πει «ναι» στο ασύστολο φλερτ της Ν.Δ.;

Keywords
Τυχαία Θέματα