Απόβαση στο Μόναχο

Απόβαση στο Μόναχο26.09.2018Ποδόσφαιρο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξαφάνισαν σε μία ώρα τα εισιτήρια για το ματς με την Μπάγερν που θα γίνει σε έναν μήνα!

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Πανζουρλισμός! Μπορεί η τρομακτική ζήτηση που υπήρχε όλες τις προηγούμενες ημέρες να προϊδέαζε για το τι θα γίνει με τα εισιτήρια

για το Μόναχο, ωστόσο το χθεσινό απλά δεν υπάρχει!

Στις 15.08 η ΠΑΕ ΑΕΚ έθεσε στη διάθεση του κόσμου πάνω από 2.100 κομμάτια για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε περίπου μία ώρα οι ενωσίτες εξαφάνισαν τα «μαγικά χαρτάκια» δείχνοντας τρομερή δίψα να βρεθούν δίπλα στην πρωταθλήτρια σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Σε αυτά τα περίπου 2.100 εισιτήρια, που έκαναν φτερά σε χρόνο ρεκόρ, πρέπει να προσθέσουμε και άλλα 1.500, τα οποία έχουν κρατηθεί για τους οργανωμένους συνδέσμους και για τις μετακινήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Επομένως, η ΑΕΚ θα έχει στο Μόναχο τη συμπαράσταση συνολικά 3.500 οπαδών της, οι οποίοι ήδη έχουν κλείσει θέση για το μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 23/10.

Αντίθετα, χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί η «Ενωση» κόντρα στον ΟΦΗ, παρότι αρχικά η διοίκηση της ΑΕΚ και αυτή του ΟΦΗ είχαν συμφωνήσει να δοθούν 400 εισιτήρια στον κόσμο της «Ενωσης» για την αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, σε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα αρχικά το Ok είχε δώσει και η Αστυνομία. Ωστόσο, υπήρξε αλλαγή δεδομένων, με την Αστυνομία να βάζει τελικά «στοπ» στον κόσμο της ΑΕΚ!

Τέλος, αγώνα δρόμου προκειμένου να βρεθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ κάνει ο Αλεφ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος έχει υποστεί κάκωση στον προσαγωγό, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, και στόχος του είναι να δώσει το «παρών» στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος των «κιτρινόμαυρων».

Εξάλλου, πλέον δεν μεσολαβεί αγώνας Κυπέλλου, μια και είχαμε αναβολή, με τους Αϊντάρεβιτς και Μοράν να είναι οι εναλλακτικές επιλογές για τον Αλεφ, πίσω από τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, κάτι που θα αποφασίσει ο Ουζουνίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα