Tilia Resort: Ένας επίγειος παράδεισος στο Μούρεσι του Πηλίου

Ένας επίγειος παράδεισος στο Μούρεσι του Πηλίου, που συνδυάζει την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική με την κομψότητα

Αν ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό μέρος για τις φετινές σας διακοπές, η επιλογή είναι μία. Το Tilia Resort, χτισμένο μέσα σε 26 στρέμματα δάσους, γεμάτο πλατάνια, φλαμουριές και ορτανσίες, αποτελείται από δέκα σουΐτες σε μία εκπληκτική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα, ένα wine restaurant, που σερβίρει δημιουργικά πιάτα, και ένα cocktail

bar, σε ένα ειδυλλιακά φιλόξενο περιβάλλον.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισίνα του resort ή να κολυμπήσετε στις υπέροχες παραλίες που βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση, από 5 έως 20 λεπτά.

Αν επιλέξετε να παραμείνετε στην πισίνα, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε λαχταριστά ροφήματα από το pool bar και νόστιμα πιάτα από το εστιατόριο, όλα φτιαγμένα από φρέσκα υλικά, τα οποία συνοδεύονται πάντα από την άψογη εξυπηρέτηση τού ομολογουμένως πολύ ευγενικού προσωπικού. Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε θάλασσα, οι παραλίες Παπά Νερό, Πλάκα, Νταμούχαρη, Μυλοπόταμος, Φακίστρα είναι στη διάθεσή σας και καλύπτουν κάθε γούστο.

Μετά το μπάνιο σας μία μοναδική εμπειρία σάς περιμένει στο Tilia Resort. Μια γευστικότατη εμπειρία, που ακούει στο όνομα «1701 Wine Restaurant». Εδώ κάθε μπουκιά είναι και μία ιστορία. Ο σεφ του resort έχει ετοιμάσει ένα μενού, που κινείται μεταξύ βουνού και θάλασσας, επηρεασμένο από Ελλάδα και Ευρώπη, μεταφέροντας στα πιάτα γεύσεις μαγικές από ολόφρεσκα αγαθά, που θα απολαύστε με τη συνοδεία κρασιού, αγναντεύοντας τη θέα του απέραντου γαλάζιου από τη βεράντα του εστιατορίου. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο κρασί προτιμάτε από το ειδικά διαμορφωμένο κελάρι, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 200 ετικέτες.

Τη μαγική εκείνη ώρα που σουρουπώνει, το «CASA KOMI» προσφέρει ατελείωτη θέα στο Αιγαίο και είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε τα κοκτέιλ σας ή ένα ακόμα κρασί απευθείας από το κελάρι του resort, ακούγοντας ωραία μουσική, παρέα με τους φίλους σας, κάτω από την εντυπωσιακή φλαμουριά, που μετράει πάνω από 400 χρόνια!

Το Tilia Resort είναι ιδανικός προορισμός, για όλες τις ώρες της ημέρας βέβαια, αλλά και για όλες τις εποχές. Κάθε πρωί από τις 08.00 έως τις 10.30 σερβίρεται πρωινό, πάντα με αγνά ντόπια υλικά, κατά προτίμηση χειροποίητα, όπως μαρμελάδες και μέλι, καθώς και αβγά από κότες ελευθέρας βοσκής. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το πρωινό σερβίρεται στην ξύλινη βεράντα κάτω από την αιωνόβια φλαμουριά, ενώ τους μήνες τού χειμώνα στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου με τα σκαλιστά τραπέζια. Το μεσημέρι, από τη 13.00 έως τις 16.00, μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά πιάτα κάτω από την ανθισμένη πέργκολα, ενώ το βράδυ η κουζίνα εξυπηρετεί από τις 18.00 έως τις 23.15.

Και, φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στον μοντέρνο χώρο ευεξίας του Tilia Resort, όπου εδώ θα ενισχύσετε την πνευματική και σωματική υγεία σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο εξασφαλίζει την άνεση της καθημερινής σας άσκησης με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ενώ μετά τη γυμναστική, μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο του χαμάμ και να απολαύσετε το λουτρό σας και την αρμονία της ολοκληρωμένης ευεξίας. Παράλληλα, για στιγμές απόλυτης γαλήνης και χαλάρωσης προσφέρεται η δυνατότητα μασάζ στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας ή στη σουΐτα σας.

Οι εκπληκτικές σουΐτες, με εσωτερική διακόσμηση από υψηλής ποιότητας υλικά και μινιμαλιστική σχεδίαση, είναι πλήρως εξοπλισμένες με υπέρδιπλο κρεβάτι, τραπεζαρία και καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλήρως επιπλωμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, rain-forest ντους και θέα το Αιγαίο!

Αξίζει να πούμε ότι το Tilia Resort παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο, οπότε για τους χειμερινούς μήνες, όσοι είστε λάτρεις του σκι, να ξέρετε ότι σε μόλις 35 λεπτά μπορείτε να βρεθείτε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, το οποίο συνδυάζει ένα μοναδικό χιονισμένο τοπίο με θέα τη θάλασσα.

Πώς θα πάτε:

Από Θεσσαλονίκη για Βόλο: 208km/129miles, περίπου 2ώρες με αυτοκίνητο ή 2,5 ώρες με λεωφορείο

Από Αθήνα για Βόλο: 320km/199miles, περίπου 2ώρες και 50 λεπτά με αυτοκίνητο

Από Βόλο για Μούρεσι υπάρχουν 2 διαθέσιμες διαδρομές:

-Μέσω Πορταριάς και περνώντας από το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (αυτή η διαδρομή χρησιμοποιείται μόνο το καλοκαίρι, την άνοιξη και το φθινόπωρο), περίπου 50 λεπτά οδήγηση με το αυτοκίνητο

-Μέσω Μηλεών και Τσαγκαράδας, περίπου 1ώρα και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο (αυτή η διαδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο)

Info:
Website: www.tiliaresort.com
Tel.: (+30) 24260 49700
E-mail: [email protected] / [email protected]
Facebook / Instagram: @tiliaresort

Keywords
Τυχαία Θέματα