H «Bella mafia» είχε προφητεύσει τον θάνατό της

H «Bella mafia» είχε προφητεύσει τον θάνατό της21.09.2018Πρόσωπα

Με ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν η γυναίκα που «γαζώθηκε» με 16 σφαίρες στο πάρκινγκ του σπιτιού της

Με 16 σφαίρες «γαζώθηκε» από αγνώστους στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά η 33χρονη Κ.Α., η οποία μπορεί να γλίτωσε μία φορά από συμβόλαιο θανάτου, ωστόσο η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας της αποδείχθηκε φαρμακερή. Η 33χρονη φαίνεται ότι είχε πάθος με τα όπλα, ενώ από τις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι είχε προβλέψει τον θάνατό της, λόγω της εμπλοκής της με «βαριά» ονόματα του υποκόσμου.

«Η επόμενη φορά που θα είμαι ανοιχτή θα είναι στη νεκροψία μου» έγραφε σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram (όπου υπέγραφε ως Κατερίνα - Bella mafia, δηλαδή «ωραία Μαφία», ομολογώντας τη λατρεία της για τον κόσμο του εγκλήματος), που τελικά αποδείχθηκε προφητική... Η Κ.Α. είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες και ηθική αυτουργία σε συμβόλαιο θανάτου με θύμα τη σύζυγο νονού της νύχτας, που δολοφονήθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά. Το 2011 είχε γίνει στόχος φονικής απόπειρας, ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος, αλλά κατάφερε να γλιτώσει, παρά τα βαριά τραύματα που υπέστη.

Για μερικά χρόνια έφυγε στην Αμερική, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της, όμως τελευταία επέστρεψε στην Ελλάδα. Αστυνομικές πηγές, που έχουν γνώση των ερευνών, αναφέρουν ότι προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ταυτόχρονα σημειώνουν ότι το θύμα γνώριζε τους πάντες στον κόσμο της νύχτας και είχε ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ισως το «κλειδί» για το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της 33χρονης να βρίσκεται στη δολοφονία του απότακτου αστυνομικού Νικήτα Μαυρίκη, που εξελίχθηκε σε περιβόητο κακοποιό, ή στην πρόσφατη δολοφονία του γνωστού νονού Μανώλη Καραγιάννη. Ο Μαυρίκης είχε δολοφονηθεί το 2011 στην Κοκκινιά. Λίγους μήνες μετά, έγινε η απόπειρα κατά της 33χρονης έξω από το κατάστημα της μητέρας της, ίσως επειδή ήταν μέλος της συμμορίας του και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ληστείες, ενώ στο Εφετείο αθωώθηκε.

Χλιδάτη ζωή

Φαινομενικά, αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 33χρονη αγαπούσε τη χλιδάτη ζωή. Διατηρούσε, ωστόσο, επαφή με τους παλιούς γνώριμούς της από τα μονοπάτια του υποκόσμου, ενώ κατά καιρούς βρισκόταν με τον παλιό έρωτά της, έναν γνωστό «νονό» που ελέγχει τη νύχτα στα νότια προάστια, αλλά και ένα μέρος των βορείων. Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της στο Instagram, οδηγούσε ακριβά αυτοκίνητα, διασκέδαζε και ψώνιζε στα πιο ακριβά μαγαζιά της Αθήνας και των κοσμοπολίτικων νησιών. Ομως, ήταν πολύ προσεκτική και προσπαθούσε να μένει αθέατη από τα «αυτιά» και τα «μάτια» της Ασφάλειας και αυτών που είχαν επιχειρήσει να τη βγάλουν από τη μέση. Παράλληλα, η 33χρονη είχε λατρεία και στα όπλα. Ο λογαριασμός της είναι γεμάτος με φωτογραφίες της με όπλα, ενώ επεδείκνυε με υπερηφάνεια τις επιδόσεις της στη σκοποβολή.

Keywords
Αναζητήσεις
κηδεια μπελα μαφια stn kifisia, πως συνδεεται ηκατερινα μπελα μαφια με τον υποδικο μαυρικη
Τυχαία Θέματα