Champion Jet 1: Ταξίδεψε και αυτό το καλοκαίρι σε μοναδικούς προορισμούς με τη SEAJETS

Ονειρεύεσαι το μαγικό ελληνικό καλοκαίρι στα αγαπημένα σου νησιά; Θέλεις αξέχαστες και ξέγνοιαστες διακοπές σε Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Νάξο, Άνδρο;

Αν ανυπομονείς να φτάσεις στους παραπάνω προορισμούς σε χρόνο ρεκόρ, με άνεση ασφάλεια και πολυτέλεια, το Champion Jet 1 της SEAJETS, είναι ο τρόπος!

Είσαι στην Πάρο σε 2.50’ από 59,70
€ – Στη Μύκονο σε 3.45’- Στην Τήνο σε 4.15’

Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να επιλέξεις τον προορισμό για το φετινό σου καλοκαίρι. Οι επιλογές είναι πολλές, και όποια διαλέξεις, το σίγουρο είναι πως θα βρεθείς στο αγαπημένο σου νησί με ασύγκριτη ταχύτητα. Παράλληλα η άνεση και η πολυτέλεια του ταξιδιού σου, θα σε βάλει σε mood διακοπών με τον καλύτερο τρόπο. Είτε επιλέξεις Πάρο, Μύκονο, Τήνο (αναχωρήσεις από λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας), είτε Άνδρο, Νάξο (αναχωρήσεις από λιμάνι Ραφήνας), με τον πρωταθλητή του Αιγαίου, CHAMPION JET 1, θα είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ JET!

Ταχύτητα – Άνεση – Πολυτέλεια

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο. Σου προσφέρει ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

ΚΑΙ ΕΣΥ JET!

Ταξιδέψτε με το CHAMPION JET 1, τον πρωταθλητή του Αιγαίου:

Καθημερινά από Πειραιά στις 7:00 προς:Πάρο σε 2.50’ από 59,70 €Μύκονο σε 3.45’Τήνο σε 4.15’Καθημερινά από Ραφήνα στις 14:30 προς:Άνδρο σε 1.05’Τήνο σε 2.00’Μύκονο σε 2.25’Νάξο σε 3.20’Πάρο σε 4.05’

Δείτε το βίντεο: 

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:www.seajets.com210 710 7 710Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Keywords
Τυχαία Θέματα