26 συλλήψεις σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια!

Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 18.000 €!

Έφοδο σε έναν οίκο ανοχής στην περιοχή της Ομόνοιας έκαναν το απόγευμα της Τρίτης άνδρες της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διεξάγονται για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, συλλαμβάνοντας συνολικά 26 άτομα και επιβάλλοντας πρόστιμα ύψους 18.000 ευρώ. Οπως αποδείχθηκε, ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής στην Ομόνοια λειτουργούσε παράνομα σε ένα διώροφο κτίριο. Ωστόσο, όσοι βρίσκονταν μέσα αντιλήφθηκαν την παρουσία

αστυνομικών, με αποτέλεσμα να κλειδαμπαρωθούν προκειμένου να γλιτώσουν τον έλεγχο. Συγκεκριμένα, με αστραπιαίες κινήσεις σφράγισαν από τη μέσα πλευρά την κεντρική είσοδο του κτιρίου και τις εσωτερικές πόρτες, ώστε να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.

Στη συνέχεια, παρουσία εισαγγελέα, στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση, με σκοπό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να μπορέσουν να μπουν στον οίκο ανοχής, τον οποίο μάλιστα είχε κλείσει και παλαιότερα ο Δήμος Αθηναίων! Λίγο αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες σε δύο γυναίκες ως υπεύθυνες για την επαναλειτουργία του, σε άλλες εννέα γυναίκες που εργάζονταν εκεί και σε 15 άνδρες, που είχαν πάει ως πελάτες, παραβιάζοντας με τον τρόπο αυτό τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ως εκ τούτου, στα συνολικά 26 άτομα που βρίσκονταν παράνομα στον οίκο ανοχής επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, στον ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και στις δύο γυναίκες που εμφανίζονταν ως προσωρινά υπεύθυνες του οίκου ανοχής επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ.

Σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για παράβαση περί αλλοδαπών και αναμένεται να απελαθούν όπως ορίζει ο νόμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια,omonoia