Ζεφύρι: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εγκατάλειψης νεαρής γυναίκας

«Μάχη» για τη ζωή της δίνει η κοπέλα που εντοπίστηκε στο Ζεφύρι πριν από τρεις ημέρες και η οποία ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας η νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, την Τετάρτη (12/09), στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση αυτή. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη. Η εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το θύμα το οποίο εντοπίστηκε περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου στην άκρη του δρόμου, σε άθλια κατάσταση, δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ενώ δεν έφερε κάποιο στοιχείο ταυτότητας πάνω της. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο αρχικά σε νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και ακολούθως στο Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί «παλεύουν» να την κρατήσουν στη ζωή.

Η άτυχη κοπέλα είναι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες Ρομά, ηλικίας 20 έως 30 ετών. Η αστυνομία έκανε έλγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ: Βίασαν νεαρή γυναίκα στο Ζεφύρι και την πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο

Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα στον Ισθμό της Κορίνθου μπροστά στα μάτια τουριστών

Συνελήφθη 59χρονος για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα, στην Κρήτη

Ζεφύρι: Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εγκατάλειψης νεαρής γυναίκας on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα