Τροχαίο στον Κηφισό – Πατέρας και κόρη δύο από τα θύματα του δυστυχήματος

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και μια τραυματία.

Ήταν λίγο πριν τις 6 το πρωί όταν μια νταλίκα ακολουθώντας «τρελή» πορεία, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού και παρέσυρε δύο οχήματα, συνθλίβοντάς τα.Από τις άμορφες

μάζες σιδηρικών ανασύρθηκαν νεκροί δύο άνδρες και σοβαρά τραυματισμένη μία νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία. Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε, ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που η νταλίκα σκορπά το θάνατο στον Κηφισό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καραμπόλα θανάτου στον Κηφισό – Νταλίκα έπεσε πάνω σε δύο οχήματα – Δύο νεκροί, ένας τραυματίας (pics)

ΑΚΟΜΑ: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε σπίτι στη Δράμα – Νεκρός ο 80χρονος οδηγός

Τροχαίο στον Κηφισό – Πατέρας και κόρη δύο από τα θύματα του δυστυχήματος on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα