Τί δήλωσε ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη, στην Ομόνοια- η υπεράσπισή του

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγείται στον εισαγγελέα όπου θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενη βλάβης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται σε βίντεο να κλωτσάει τον τοξικομανή.

Όταν κατάφερε να διαρρήξει την βιτρίνα, αιμόφυρτος και εγκλωβισμένος, δέχθηκε μια σειρά από κλωτσιές από δύο άνδρες (ο ένας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης) και δεν βρισκόταν σε μια κατάσταση ικανή να αντιδράσει. Στη συνέχεια και ενώ το λιτσάρισμα ήταν σε εξέλιξη, παρενέβη ένας τρίτος άνδρας καθώς και άνθρωποι στον περίγυρο και ζήτησαν από τους άνδρες

να σταματήσουν και να φωνάξουν την αστυνομία.

Στη συνέχεια ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο.Ο άνδρας διαπιστώθηκε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Ο δικηγόρος του Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία.Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Διαβάστε, επίσης:Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης στην Ομόνοια που κατηγορείτο για τη δολοφονία του ληστή

Τί δήλωσε ο δικηγόρος του κοσμηματοπώλη, στην Ομόνοια- η υπεράσπισή του on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια-,omonoia-