Τα τρολ ξαναχτύπησαν – Τζιμ Κάρεϊ: «Οι αστέρες του Χόλιγουντ τρώνε βρέφη τα Χριστούγεννα»!

Η ιστοσελίδα yournewswire.com χτύπησε πάλι και έβαλε στο στόμα του γνωστού κωμικού ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ να λέει ότι τα άτομα της υψηλής κοινωνίας του Χόλιγουντ «τρώνε ολόκληρα μωρά την μέρα των Χριστουγέννων» και ότι ο ίδιος προειδοποιεί ότι «σκοτεινές δυνάμεις» «εμπλέκονται σε μια μάχη για την ψυχή της Αμερικής» και το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα έχει «συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο».

«Τα βρέφη μεγαλώνουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπως και οι γαλοπούλες, μόνο που περνούν από τελετουργική κακοποίηση και ψυχολογικό μαρτύριο».

Σύμφωνα με το άρθρο ο Κάρεϊ

είπε επίσης ότι «με τα Χριστούγεννα, για κάποιους, έρχεται και η ώρα για σατανική σφαγή. Είναι αποφασισμένοι να διαστρέψουν την ωραιότερη εποχή του χρόνου σε μια γιορτή πόνου και αίματος.»

Αυτά είναι λίγα μόνο από αυτά που υποτίθεται λέει ο ηθοποιός. Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αληθινά. Η ιστοσελίδα yournewswire.com ανεβάζει συνέχεια τέτοια ψευδή θέματα, μόνο και μόνο για την προσέλκυση αναγνωστών.

Μόλις πριν μερικές μέρες επίσης μετέδωσαν ότι είχε πάθει καρδιακή προσβολή ο μεγιστάνας Τζώρτζ Σόρος. Άλλη μια ψευδή είδηση βεβαίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο μεγιστάνας Τζώρτζ Σόρος υπέστη «ισχυρή καρδιακή προσβολή»;

NYTimes: «Μαύρο» χρήμα και το μυστηριώδες πρόγραμμα του Πενταγώνου για ΑΤΙΑ (Βίντεο)

Αυτά παθαίνει όποιος πλησιάζει την «μυστική» περιοχή 51 των ΗΠΑ (Βίντεο)

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα