Σαντίκ Καν: «ο Τραμπ θέλουμε να γνωρίζει πως όλη η Βρετανία γελά εις βάρος του»!

Όταν ο Τραμπ επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει πως όλη η Βρετανία τον περιφρονεί και γελά εις βάρος του, δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

Γι’ αυτό φτιάξαμε τον Τραμπ ως οργισμένο μωρό με ευαίσθητο εγωισμό και μικρά χεράκια, σε μπαλόνι 6 μέτρων που θα πετά πάνω από το Λονδίνο στη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη βρετανική πρωτεύουσα, αφού έλαβε τη σχετική έγκριση από τις αρχές, αναφέρει το BBC.

Το

δε κόστος της εν λόγω κατασκευής ανέρχεται στα 20.300€.

Ανακοίνωση της δημαρχίας του Λονδίνου αναφέρει ότι «στηρίζει το δικαίωμα στις ειρηνικές διαμαρτυρίες και κατανοεί ότι αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους».

Σύμφωνα με ακτιβιστές, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει αίτηση με την οποία ζητούσαν να δοθεί άδεια στο μπαλόνι. Ωστόσο χρειάζεται τώρα και η άδεια της πολιτικής αεροπορίας της Βρετανίας, αλλά και της αστυνομίας.

Ο Μαξ Γουέικφιλντ, ένας από τους διοργανωτές της πρωτότυπης διαμαρτυρίας, δήλωσε ότι είναι «αισιόδοξοι πως θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες άδειες».

Ο αρχικός στόχος συγκέντρωσης χρημάτων ήταν οι 1.000 λίρες (1.130 ευρώ), όμως το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε μόλις σε 24 ώρες. Τα επιπλέον χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να στέλνεται το μπαλόνι σε «παγκόσμια περιοδεία» και να «στοιχειώνει» τον Τραμπ όπου πηγαίνει, τόνισε ο Γουέικφιλντ.

Διαβάστε, επίσης: Προκλητική η Άγκυρα: Ζητά ανταλλαγή των «8» με τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

Σαντίκ Καν: «ο Τραμπ θέλουμε να γνωρίζει πως όλη η Βρετανία γελά εις βάρος του»! on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα