Πέταξε έξω την Τότεναμ η Νόριτς, δύσκολα στους «8» Λέστερ και Μαν. Σίτι

Σπουδαία πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για την Νόριτς, που πέταξε έξω την Τότεναμ επικρατώντας στα πέναλτι με 3-2 (1-1 το ματς και η παράταση).

Η Τότεναμ έδειχνε να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση, αφού είχε καταφέρει να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, αλλά προς το φινάλε έδειξε να χάνει τη συγκέντρωση της και δέχθηκε το γκολ με το οποίο το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Η ομάδα του Μουρίνιο πήρε προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με τον Φερτόγκεν, ενώ το γκολ

της ισοφάρισης για τα «καναρίνια» σημείωσε στο 78’ ο Ντρμιτς.

Στην παράταση καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη, με το ματς να κρίνεται στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου η Νόριτς επικράτησε με 3-2.

Εκεί Ντάιερ έκανε το 1-0, ενώ ο ΜακΛίν έχασε το πρώτο των «καναρινιών», αλλά ο Λαμέλα δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στους «σπερς» αφού έχασε το δεύτερο για την ομάδα του Μουρίνιο. Η Νόριτς ευστόχησε με τον Άιντα για το 1-1, με τον Λο Σέλσο να γράφει το 2-1 στη συνέχεια για την Τότεναμ. Ο Στίπερμαν ήταν επίσης εύστοχος για το 2-2, ενώ ο Πάρoτ αστόχησε για τους γηπεδούχους, δίνοντας την ευκαιρία στον Κάντγουελ να δώσει προβάδισμα με 3-2 στη Νόριτς, ενώ η αστοχία του Φερνάντες χάρισε την πρόκριση στα «καναρίνια».

Σέφιλντ Γουένζντεϊ – Μαν. Σίτι 0-1

Με ισχνό 1-0 ξεπέρασε το εμπόδιο της Σέφιλντ η Μάντσεστερ Σίτι που ζορίστηκε κόντρα σε μια ομάδα από την Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν κακή στο πρώτο μέρος, με μοναδική καλή στιγμή το δοκάρι του Μάχρεζ, ενώ είχε την υπεροχή στο δεύτερο μισό του ματς. Ο Μεντί στο 51’ σημάδεψε ξανά το δοκάρι της αντιπάλου, μέχερι να αναλάβει ο Αγουέρο που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Μεντί στο 53’ «κλείδωσε» την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Λέστερ – Μπέρμιγχαμ 1-0

Με το ίδιο σκορ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και η Λέστερ, που ξεπέρασε και εκείνη δύσκολα το εμπόδιο της Μπέρμιγχαμ. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ως το τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά στο 82’ ο Ρικάρντο ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

Τα ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου

Δευτέρα 02/03

Πόρτσμουθ – Άρσεναλ 0-2

Τρίτη 03/03

Τσέλσι – Λίβερπουλ 2-0

Γουέστ Μπρομ – Νιουκάστλ 2-3

Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2 (παρ.)

Τετάρτη 04/03

Λέστερ – Μπέρμιγχαμ 1-0

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Τότεναμ – Νόριτς 2-3 πεν. (1-1)

Πέμπτη 05/03

Ντέρμπι Κάουντι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45).

Πηγή: sport-fm.gr

Πέταξε έξω την Τότεναμ η Νόριτς, δύσκολα στους «8» Λέστερ και Μαν. Σίτι on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα