Ο Ράμος «τραμπουκίζει» τώρα και… συμπαίκτες του

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, από τον τελικό του Champions League στο Κίεβο, μέχρι σήμερα είναι αναμφίβολα ο Σέρχιο Ράμος. Κι αυτό, διότι πολλοί του επιρρίπτουν ευθύνες για την αγωνιστική του συμπεριφορά στο Κίεβο.

Ο Ισπανός αμυντικός πρωταγωνίστησε στη φάση που ο Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στον ώμο και τέθηκε εκτός συνέχειας της αναμέτρησης, ενώ έγινε πρόσφατα γνωστό ότι ο Λόρις Κάριους έπαιζε με διάσειση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον αρχηγό

της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα, ο 32χρονος άσος πόζαρε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για την επίσημη φωτογραφία της εθνικής Ισπανίας, ενόψει Μουντιάλ Ρωσίας.

Και καθώς ο φακός «κατέγραφε» τους ποδοσφαιριστές, απαθανάτισε τον Ράμος να «απειλεί» τον Ντιέγκο Κόστα με τις… γροθιές του, ασκώντας του… εκφοβισμό, γνωστό και ως μπούλινγκ.

Προφανώς και η συγκεκριμένη ενέργεια του Μαδριλένου άσσου έγινε για πλάκα. Όμως, αν σκεφτούμε ότι ο Κόστα αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αντίζηλο κλαμπ της «Βασίλισσας», τότε δεν βάζουμε και το χέρι μας στη… φωτιά για τον τρόπο που ο σέντερ μπακ των «μερένγκες» θα αντιμετωπίσει τον επιθετικό των «ροχιμπλάνκος» στην προπόνηση.

Ειδικά τη νέα σεζόν, όταν και οι δύο θα αγωνίζονται με τη φανέλα των συλλόγων τους στα μεταξύ τους «καυτά» ντέρμπι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ramos and Costa are real life Tom and Jerry pic.twitter.com/d8MMsv38pg

— Yassine (@SwishFutbol) 5 Ιουνίου 2018

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακόμα δυο πληρώματα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Κι όμως! Ισπανικά δημοσιεύματα «στέλνουν» τον Κατσικάρη στο NBA

Αισιόδοξος ο Αλαφούζος: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταβίβαση του Παναθηναϊκού»

Ο Ράμος «τραμπουκίζει» τώρα και… συμπαίκτες του on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα