Νέα κλήση σε Γιαννακόπουλο για την ατάκα περί βολών στο ημίχρονο

Δεύτερη κλήση μέσα σε λίγες ώρες από την Euroleague σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή την ατάκα που είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους διαιτητές του αγώνα με την Ρεάλ.

To Game 2 της σειράς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και την Ρεάλ Μαδρίτης έχει και… τρίτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστή

τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αφού η Euroleague ξεκίνησε νέα πειθαρχική διαδικασία εναντίον του για το γεγονός πως βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση, η διοίκηση της διοργάνωσης καλεί εκ νέου τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των διαιτητών στο ημίχρονο.

Για την ακρίβεια, στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» επιτέθηκε φραστικά στους διαιτητές Ράντοβιτς, Μπελόσεβιτς και Μπολτάουζερ με αφορμή τις αποφάσεις τους στο πρώτο μέρος του Game 2, ωστόσο η πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods και συγκεκριμένα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι διαφορετική.

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ οτιδήποτε γι’αυτή την σάπια διοργάνωση, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μοναδικό που είπα είναι «δώσατε 20 βολές σε ένα ημίχρονο»», είναι η θέση που εκφράζεται από το «τριφύλλι» και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο της πειθαρχικής επιτροπής της Euroleague.

Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου του Game 2, ενώ στέκονταν στην διαφορά σε φάουλ (17-12) και βολές (15-20).

Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της λίγκας για την συγκεκριμένη υπόθεση, την ώρα που οι πειθαρχικές διαδικασίες της Euroleague εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνεχίζονται με μεγάλη ταχύτητα και… αμείωτους ρυθμούς.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βοτανικός ξανά στο επίκεντρο για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Νέα πειθαρχική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

«Δεν μασάει»: Στο ΟΑΚΑ παρά το πρόστιμο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Νέα κλήση σε Γιαννακόπουλο για την ατάκα περί βολών στο ημίχρονο on BLUE SKY.

Keywords
Αναζητήσεις
ataka
Τυχαία Θέματα