ΝΔ: «Χαμός» για τον υβριστή του Καραμανλή στο ευρωψηφοδέλτιο

Ένας φιλοσκοπιανός , υβριστής του Κώστα Καραμανλή, είναι το νέο κελεπούρι της Πειραιώς. Πρόκειται για τον Παύλο Ελευθεριάδη, ο οποίος θα βρίσκεται, όπως ανακοινώθηκε χθες, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλη γραμμή από το κόμμα για το Σκοπιανό

«Το αν έχουμε εμείς ή οι Σκοπιανοί περισσότερη σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι θέμα των ιστορικών. Ας πιστεύει καθένας μας ό,τι θέλει» έγραφε ωμά ο «αξιότιμος» κύριος καθηγητής το 2008, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Εθνικισμός και εθνικό συμφέρον».

Ο Κ. Ελευθεριάδης, μιλούσε για «μακεδονικό» Και όχι για

«σκοπιανό». «Γιατί αντιδρά η Ελλάδα στον αυτοπροσδιορισμό της ΠΓΔΜ ως “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” ; Ποιο εθνικό της συμφέρον βλάπτεται; Η επίσημη θέση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών σήμερα είναι ότι η ονομασία αυτή “σφετερίζεται την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας” Η θέση αυτή όμως είναι πολύ δύσκολο να θεμελιωθεί» ισχυριζόταν.

Πολέμιος του Κώστα Καραμανλή

Τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή τον έχει στολίσει δε ουκ ολίγες φορές, πρόκειται για ένα πολέμιο του πρώην πρωθυπουργού. Τον Δεκέμβριο του 2014 στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Foreign Affaίrs» είχε κατηγορήσει τον Καραμανλή ότι τα τελευταία δύο χρόνια της διακυβέρνησης του «παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει τις πρόωρες εθνικές εκλογές που προκάλεσε ο ίδιος» και πως έδρασε «όχι τόσο από απερισκεψία όσο από αδυναμία».

Αποδομούσε δε, κομμάτι κομμάτι την πολιτική του πρώην πρωθυπουργού λέγοντας πως «όταν βρέθηκε στην εξουσία, υποχώρησε μπροστά στα οργανωμένα συμφέροντα». Έναν χρόνο αργότερα, στη βρετανική «Telegraph», κατηγορούσε από κοινού ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για λαϊκισμό. Ο Κ. Ελευθεριάδης, ο οποίος είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έχει φλερτάρει πολλές φορές με την πολιτική.

Υποψήφιος και με το Ποτάμι

Οι φιλοδοξίες τον τον ώθησαν μάλιστα το 2016 να διεκδικήσει ακόμη και την ηγεσία του Ποταμιού, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από την Ώρα Αποφάσεων των κ. Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη Και Ραγκούση.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε, επίσης:

15 νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η ΝΔ

ΝΔ: «Χαμός» για τον υβριστή του Καραμανλή στο ευρωψηφοδέλτιο on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα